PROGRAM Dă-ți demisia! – nocturna vocațională @incubator107, Bucuresti 3 noiembrie 2012

0

Dă-ți demisia! – nocturna vocațională

 și asociația  trag linie și te provoacă la programul *Dă-ți demisia!*. Dacă ești nebun, vino la nocturna vocațională din 3 noiembrie, de la 20.30 până-n zori, la Popa Nan 82, etaj 1. Dacă ești bun, vino cu merinde, 20 galbeni și-n loc de invitație, completează întrebările indiscrete din noul bucuresti.incubator107.com/#formular .

Recunoaștem: v-am copt-o. Cum era să vă momim un an jumate cu pasiuni care mai de care și să vă lăsăm baltă într-un job anost, scorțos, nemotivant și în fond – nu pentru voi? Programul *Dă-ți demisia* te trece prin întâlniri cu mentori, training-uri cu coach, biblioteci vii, grupuri de acțiune și ateliere aplicate. La final, spera-vom să ne găsim vocația, inspirația, încăpățânarea și instrumentele pentru a ne schimba viața.

Nocturna vocațională o să ne bulverseze, sperăm noi, o să ne corupă și-o să ne facă să ne punem întrebări. Pe lângă teaserele lunii, na o consiliere profesională alternativă cu astrologie, tarot și spre dimineață – nutriție pentru orice vocație. Dăm șah-mat cu TED Talks și facem presiuni motivaționale cu o coregrafie de grup. Stimulăm impulsurile de schimbare a vieții cu Barbarossa și The Hyde Club.

Dimineață dormim, pentru prima dată, unii lângă alții. Să visăm o zi din viața noastră – așa cum ne-ar plăcea, așa cum ar trebui să fie. Să fim sinceri.

Hai să schimbăm macazul. Să-l întoarcem spre noi!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.