Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAM: Cea mai cunoscută trupă de balet pe gheață din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine în România cu un turneu național

0

Artiști premiați, coregrafii de excepție, costume fastuoase şi 2 tone de gheaţă

 

Cea mai cunoscută trupă de balet pe gheață din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), revine în această iarnă în România cu un turneu ce include patru orașe și trei spectacole diferite: „Romeo și Julieta”, „Lacul lebedelor”și „Spărgătorul de nuci”. Trupa este considerată una din bijuteriile Rusiei şi este condusă de artistul emerit al Rusiei, Konstantin Rassadin, fost solist al Mariinsky Ballet.

Cei ce vor alege să petreacă o seară grandioasă alături de Saint Petersburg State Ballet on Ice, vor avea parte de un spectacol pus în scenă de peste 80 de balerini-patinatori, majoritatea câştigători ai multor medalii internaţionale la patinaj artistic, dar şi de coregrafii de excepţie şi  sute de costume fastuoase. De asemenea, pentru a transmite atmosfera magică creată de artiştii din Saint Petersburg sunt necesare peste două tone de gheaţă.

Bucurându-se de un succes fulminant iarna trecută, când reprezentaţiile s-au desfaşurat cu casa închisă, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg revine în România la începutul anului 2013 cu şapte spectacole, ce se vor desfăşura în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu. În plus, turneul din această iarnă al balerinilor pe gheață este susținut de Ambasada Federației Rusela București.

În Capitală, melomanii vor avea ocazia să vadă în premieră absolută spectacolul „Romeo și Julieta” (în 19 ianuarie, la Sala Palatului, orele 19:00). Clujenii se vor delecta cu „Lacul lebedelor” (în 17 ianuarie, la Teatrul Național, orele 18:00 si 21:00), în timp ce la Timișoara și Sibiu va fi pus în scenă „Spărgătorul de nuci” (în 15 ianuarie – Timișoara,la Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00 și în 18 ianuariela Sibiu, în Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00).

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg a fost înființat în 1967 de către coregraful Konstantin Boyarsky, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic. Singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire este condus în prezent de directorul artistic Konstantin Rassadin, artist emerit al Rusiei și fost solist al Mariinsky Ballet, elev al lui Rudolf Nuriev. Ca balerin, Rassadin a dansat alături de nume precum Mihail Barisnikov și Natalia Makarova. Directorul muzical și unul dintre fondatorii baletului este Leo Korkin, dirijor ce a condus și orchestra simfonică a Academiei din Sankt Petersburg.  Ansamblul numără peste 50 de balerini patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia.

Din 1995, balerinii pe gheață ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg susțin reprezentanții pe scene de operă și teatru. Repertoriul lor include Lacul lebedelor, Frumoasa din pădurea adormită, Cenușăreasa, Spărgătorul de nuci  și, din acest an, Romeo și Julieta. În ultimii ani, balerinii au ajuns în SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, România, Turcia, Elveția, Columbia și Argentina. Spectacolele din România au început în urmă cu doi ani și de fiecare dată s-au bucurat de un succes remarcabil la public.

 

Turneul din această iarnă al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg este organizat de Diesel Events, cu susținerea Ambasadei Federației Rusela București, și se estimează că va avea peste 12.000 de spectatori.

Program turneu „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg” în România

  • Bucureşti, 19 ianuarie, Sala Palatului, orele 19:00: Romeo și Julieta”
  • Cluj – Napoca, 17 ianuarie, Teatrul Național, orele 18:00 si 21:00: Lacul lebedelor”
  • Timișoara, 15 ianuarie, Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00: Spărgătorul de nuci”
  • Sibiu, 18 ianuarie, Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00:Spărgătorul de nuci”

Biletele se găsesc la casieriile sălilor de spectacole și în rețeaua Eventim.

Sponsori: Borsec, Kandia, Rexroth Bosch Group

Cu sprijinul: Napoca 15, PMA Invest, Spactacular, Cocor Media Channel

Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR 2, Zile şi Nopţi, Magic FM, România Liberă, Academia Caţavencu, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Business Review, Romania Insider, Revista Tango, Business Woman, Ioana, Casa Lux, Decât o Revistă, 9am, Eva.ro, Kudika.ro, Ele.ro, România Pozitivă.ro, National Magazin, Metropotam.ro, OnlineStudent, BusinessLive.ro, WebCultura, CalendarEvenimente.ro

————————————————————————————————————————————–

“Saint Petersburg State Ballet On Ice”  este cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume şi unicul ansamblu de acest fel, fiind considerată una din bijuteriile Rusiei.Turneul din această iarnă este organizat de Diesel Events, cu susținerea Ambasadei Federației Rusela București, și se estimează că va avea peste 12.000 de spectatori.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.