Prognoza buna pentru Romania in 2010 din partea FMI

2

„Romania este un stat UE, cu o banca centrala independenta si solida”, a declarat Marek Belka, seful pentru Europa al Fondului Monetar International. Prognozele bune pentru economia Romaniei vin din partea FMI la final de an.

Romania nu va avea probleme in a primi a treia transa a imprumutului de la FMI, a declarat Marek Belka, seful pentru Europa al Fondului Monetar International. Belka a spus pentru Reuters ca singura conditie este adoptarea bugetului pentru 2010, dar „nu vad nici o problema”. El a adaugat ca perspectivele Romaniei pentru urmatoarele trimestre sunt „bune”.

via hotnews.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)
banca

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.