PROFI te premiaza: Mai sunt DOAR 27 de zile!

0

Doar 27 de zile au mai ramas pentru inscrierea scolilor care vor sa concureze la castigarea celor peste 160 de laboratoare IT daruite prin intermediul campaniei de responsabilitate sociala “PROFI te premiaza”.

Numai scolile care se inscriu pot participa la editia din acest an a competitiei, iar data limita de inscriere este 15 iulie.

“Pana acum, formularul de inscriere de la adresa http://www.profitepremiaza.ro/editia_2013.php  a fost completat de 1686 de scoli si ideal ar fi ca si celelalte sa le urmeze exemplul in cursul acestei saptamani, ” a declarat Pawel Musial, directorul general al magazinelor PROFI.  “Odata inceputa vacanta, lumea se va gandi la altceva decat la scoala si ar fi pacat ca din acest motiv sa rateze sansa de a se dota cu un laborator informatic modern.”

Reactiile la aceasta noua invitatie difera de la scoala la scoala.  ”Ne-am inscris, ca sa castigam! Suntem foarte increzatori si vom face tot ce trebuie pentru asta!” afirma Ingrid Radulescu, directoarea Scolii Gimnaziale nr. 7 “Remus Opreanu” din  Constanta care, desi nu s-a numarat printre castigatorii editiilor precedente, stie ca in acest an poate schimba lucrurile in favoarea institutiei pe care o conduce. “Elevii sunt mai stimulati cand e vorba de o competitie. Atunci cand beneficiaza de conditii mai bune si mai performante de educatie au mai mult drag sa invete si au o motivatie superioara. In acelasi timp, avem nevoie de o dotare mai buna pentru scoala.”

 profi te premiaza

Cu totul altfel se prezinta scoala gimnaziala Iuliu Biro din Ticvaniu Mare, judetul Caras-Severin, al carei reprezentant declara ca nu se inscrie in competitie doarece chiar si daca ar castiga unul dintre premii, instalatia electrica a cladirii nu ar face fata consumului unui astfel de laborator IT.

La competitia din acest an, desfasurata in continuare in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, sunt invitate sa participe toate scolile din tara, indiferent de forma de invatamant (primar, gimnazial, liceal).

“PROFI te premiaza” contribuie la imbunatatirea sistemului educational romanesc astfel incat elevii de astazi sa fie mai bine pregatiti pentru piata globalizata a muncii de maine. Prin aceasta actiune generoasa, cateva sute de scoli au fost déjà dotate in 2011 si 2012 cu peste 3600 de laptopuri si sute de videoproiectoare a caror valoare totala depaseste un milion de euro; in pofida dificultatilor ecomonico-financiare actuale, investitia in premiile din 2013 se mentine la acelasi nivel ca si anul trecut.

PROFI este in momentul de fata cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania avand 167 de magazine in 90 de localitati din 36 de judete, si peste 4000 de angajati.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează