Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Profi te premiază” – aproape 1200 de şcoli au intrat deja în cursa pentru unul din cele peste 160 de laboratoare de informatică!

0

La mijlocul perioadei de inscriere in competitia pentru unul din cele peste 160 de laboratoare de informatica oferite in cadrul campaniei “PROFI te premiaza”, 1170 de scoli au spus déjà “Prezent!”. 

In acest an, doar scolile care se inscriu pot participa la campanie, iar doritorii se mai pot inregistra pana la data de 15 iulie, accesand adresa

www.profitepremiaza.ro/editia_2013.php „, a declarat Pawel Musial, directorul general al magazinelor PROFI.

 

Aceasta modificare a regulamentului campaniei a fost necesara pentru a evita situatiile din anii trecuti cand unele scoli au pierdut puncte importante deoarece fie si-au schimbat numele din motive administrative, fie cei care le-au votat nu au stiut sa le nominalizeze corect”.

O alta modificare a regulamentului face ca in acest an sa poata participa la campanie toate scolile din Romania, indiferent de forma de invatamant (primar, gimnazial, liceal), nu doar cele cu clase de predare I-VIII, ca in anul trecut.

 

profi

In anii 2011 si 2012, campania “PROFI te premiaza” a daruit catorva sute de scoli din toata tara peste 3600 de laptop-uri si 226 de video proiectoare a caror valoare totala s-a ridicat la peste 1 milion de euro. In ciuda  dificultatilor economico-financiare pe care le traverseaza Romania in momentul de fata, in 2013 valoarea echipamentelor ce vor fi daruite de PROFI se pastreaza la nivelul de anul trecut.

Prin aceasta campanie de responsabilitate sociala magazinele PROFI contribuie la imbunatatirea procesului de invatamant si la mai buna pregatire a elevilor de azi pentru conditiile pietei muncii de maine. Campania  se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.

PROFI reprezinta cel de al doilea mare lant de retail alimentar modern din Romania, avand 166 de magazine in 89 de localitati din 36 de judete, si peste 4000 de angajati.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.