Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul festival ECO dedicat copiilor: Green Bee te invita la Eco Heroes Festival

0

Green Bee te invita sambata, 8 iunie, la Eco Heroes Festival, primul festival eco dedicat copiilor

Green Bee, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, impreuna cu partenerii nostri Dorna si Mega Image dau startul la distractie la Eco Heroes Festival, in Parcul Tineretului (zona Rozariu), incepand cu ora 10.00, in cadrul primului festival eco pentru copii.

140x140_banner_GB_eco_heroes_2013Evenimentul este cu acces gratuit, iar invitatii de onoare ai Capitanului Raxo sunt copiii si parintii acestora. Pe parcursul celor 7 ore, copiii  vor fi rasfatati cu o adevarata sarbatoare a copilariei : alteliere creative, concerte, targ handmade, muzica si dans, jocuri-concursuri, experimente distractive si multe premii surpriza.

Distractia se imbina cu  jocurile si activitatile interactive, iar copiii vor primi informatii esentiale despre atmosfera, aer, ecologie, poluare, apa, hrana, reciclare. Nu va lipsi festivitatea de premiere pentru „Scoala Eco Green Bee”, competitie in care s-au inscris 15 scoli din Bucuresti si Ilfov si care isi vor prezenta proiectele ecologice derulate in perioada 2012 – 2013.

“Ne bucuram sa anuntam ca, alaturi de partenerii nostri, Mega Image si Asociatia Green Revolution, am construit un proiect solid – Green Bee, care, in cele 7 luni de proiect, a adunat peste 17.000 de copii, care au spus “Da” ecologiei si s-au inregistrat in proiect. Astfel, am reusit sa schimbam atitudinea copiilor fata de mediul inconjurator, incurajandu-i pe copii sa se comporte responsabil inca din primii ani de viata”, a declarat Andreea Dragan, Marketing Activation Manager Dorna & Poiana Negri, Coca-Cola Romania.

 « Ecologia este o componenta importanta a strategiei de sustenabilitate adoptata de compania Mega Image. Suntem fericiti  sa fim parte a acestui  proiect, care imbina jocul  cu stiinta si informatiile despre protejarea mediului. Proiectul Green Bee,  sprijina programele eductionale si de protectie a mediului, pe care compania Mega Image le dezvolta si ne dorim sa atragem in continuare cat mai multi copii in proiect”, a declarat Raluca Alexandrescu,Marketing Manager Mega Image.

„Pornind de la ideea ca joaca este, in primul rand, invatare, Eco Heroes Festival le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unor ateliere creative, jocuri si concursuri interactive  », a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Eco Heroes Festival va oferi:

  / Ateliere creative

  / Targ de obiecte handmade

  / Expozitie de proiecte (macheta nava, costumul astronautului)

  / Festivitatea de premiere

  / Ziua portilor deschise pentru parinti

Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani, iar in cele 7 luni de proiect, peste 17.000 de copii au spus “Da” ecologiei si s-au inregistrat in proiect. In 2013, continua cu noi lectii de ecologie, un site interactiv pentru copii, parinti si cadrele didactice si alte competitii interesante. Obiectivul Green Bee este acela de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie.

 poster_GB_eco_heroes_2013_2

Detalii despre proiect : www.green-bee.ro

Despre Coca-Cola

Coca-Cola Hellenic activeaza pe piata romaneasca de aproximativ 20 de ani, iar compania Coca-Cola HBC Romania a fost infiintata in anul 2000 prin unificarea tuturor  imbuteliatorilor locali ai Coca-Cola existenti,  la acea data. In prezent, Coca-Cola Hellenic este cel mai mare imbuteliator de bauturi racoritoare de pe piata locala si detine trei fabrici in Romania la Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei. Dorna este unul dintre cele mai cunoscute branduri de apa minerala naturala din Romania in portofoliul Coca-Cola Romania inca de la achizitia sa la sfarsitul anului 2002. De-a lungul istoriei sale, Dorna s-a remarcat prin indrazneala si unicitatea campaniilor de marketing, ce exploreaza, pe langa atributele functionale ale brandului, latura emotionala generata de apropierea cu natura. In viitor, Dorna isi propune sa fie nu doar un etalon in materie de inovatie in comunicare, ci si un pionier in protectia mediului inconjurator.

Despre Mega Image

 Fondata in 1995,  Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia, ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

 

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.