Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul an cu spaţiu pentru camping la Plai in Timisoara!

0

După cinci ediţii, PLAI este cel mai mare festival de world music din Europa organizat 100% de voluntari, fiind, în acelaşi timp, cea mai importantă manifestare de gen din România. Anul acesta, 100 de locuri de camping îi aşteaptă pe vizitatorii PLAI din afara Timişoarei.

Acum 6 ani, PLAI exista doar în visele unor tineri. Aduşi şi ţinuţi împreună de prietenie şi de visul comun, şi‐au pus sufletul în crearea unui festival aşa cum şi‐l doreau: cu ecouri muzicale ale minunatei diversităţi a lumii, cu arte libere de constrângeri şi cu suflu viu.

A şasea ediţie a festivalului PLAI, care va avea loc în perioada 16‐18 septembrie 2011, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara se va bucura anul acesta şi de un spaţiu special amenajat pentru camparea vizitatorilor PLAI. Ne‐am dorit această facilitare pentru susţinătorii PLAI încă din primul an; anul acesta, ca dovadă a unei dezvoltări sustenabile, PLAI va pune la dispoziţie 100 de locuri de campare, oferite printr‐un abonament PLAI + camping.

Înţelegem importanţa acestui spatiu pentru cei care susţin festivalul şi călătoresc pentru a se bucura de el în fiecare an. Încă de la început am încercat să ne asigurăm că PLAI este şi va fi un eveniment de calitate, dar, totodată, accesibil pentru tinerii cu buget redus. Preţul abonamentului PLAI plus camping este de 70 lei şi se poate achiziţiona, exclusiv în avans, din reţeaua Eventim până la data de 11.09.2011. Locurile sunt limitate, având în vedere spaţiul minunat oferit de Muzeul Satului Bănăţean, spaţiu pe care echipa de voluntari PLAI ţine foarte mult să îl protejeze Toate detaliile legate de campare, precum şi regulamentul festivalului se regăsesc pe www.plai.ro.

Mai mult decât un simplu festival de muzică, PLAI este un garant al calităţii artistilor invitaţi din toate colţurile lumii şi cel mai mare hub cultural din România, adunand peste 40 de organizaţii (ambasade, centre culturale, ONG‐uri) ce oferă, în total, în jur de de 200 de activităţi în cele trei zile de festival.

Festivalul Plai 2011 este organizat Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român şi Consiliul Judeţean Timiş, Institutul Polonez, Forumul Cultural Austriac, Ministerul Culturii al Republicii Populare Chineze şi Centrul Cultural Maghiar, cu susţinerea Cabinetului Mercescu, Kathrein, Continental AG, Contitech, Gauss, Rotary Club Cetate, IHM Total Consult, Full Print Banat şi Quark Motors.

Biletele pentru ediţia din acest an a Festivalul Plai pot fi achiziţionate on‐line de la eventim.ro, precum şi din reţelele de magazine Germanos, Vodafone, Orange, Domo sau din librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Preţul biletelor este de 45 lei pentru ziua de vineri, 16 septembrie şi 55 lei pentru ziua de
sâmbătă.

Preţul unui abonament valabil pentru toate zilele de festival este de 65 de lei, cu 10 lei mai mic decât la ediţia de anul trecut! Abonamentul PLAI plus campare costă 70 de lei.

Având în vedere faptul că PLAI este un eveniment organizat 100% pe bază de voluntariat, ne ajută enorm achiziţionarea în avans a biletelor pentru festival şi le mulţumim celor care îşi vor dovedi ataşamentul faţă de munca noastră făcând acest lucru.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.