Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primele 100 de zile ale unui fundraiser, acum mai simple. GHIDUL poate fi descărcat GRATUIT!

0

Asociația pentru Relații Comunitare le face viața mai ușoară fundraiserilor juniori cu un ghid de supraviețuire (sau mai bine zis de dominare) a primelor 100 de zile într-o organizație nouă. 

arcUnele sfaturi sunt administrative (află datele de logare la conturile de social media și salvează-le într-o aplicație dedicată, nu pe spatele abonamentului de autobuz), altele îi ajută să navigheze și relațiile interpersonale din organizație (află cine a scris și cine a aprobat prezentările pe care vrei să le schimbi, ca să nu jignești pe nimeni). Unele ajută la motivația intrinsecă (întâlnește-te cu beneficiarii organizației tale, ca să înțelegi de ce faci asta), altele dau perspectivă și nuanță (construiește profilul donatorului tău ca să înțelegi cu cine vorbești).

Toate 100, însă, îi ajută pe noii fundraiseri să își intre mai ușor în mână într-un loc nou și să aibă rezultate mai bune mai repede. În fix 100 de zile.

Ghidul poate fi descărcat gratuit de aici: 

arcromania.ro/content/ro/publicatii/primele-100-de-zile

ghid arc

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.