Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima ediţie a Zilei Întreprinderilor Sociale din România!

0

NESsT România are plăcerea de a anunţa prima ediţie a Zilei Întreprinderilor Sociale din România. Evenimentul va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2012, la Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B, Bucureşti).

Ziua Întreprinderilor Sociale va reuni reprezentanţi ai întreprinderilor sociale şi ai organizaţiilor non-guvernamentale, oameni de afaceri şi decidenţi în domeniul politicilor publice din domeniu. Programul va cuprinde şi un Târg al Întreprinderilor Sociale, precum şi festivitatea de premiere a organizaţiilor câştigătoare în Competiţia Întreprinderilor Sociale 2011-2012 organizată de NESsT România.

 

Întreprinderile sociale sunt afaceri create cu scopul de a soluţiona probleme sociale critice diverse –  lipsa locurilor de muncă, lipsa accesului la servicii de bază în domeniul sănătăţii şi probleme grave de mediu. În cei 5 ani de activitate în România, NESsT a sprijinit numeroase organizaţii care au dezvoltat întreprinderi sociale de succes ce continuă să ofere soluţii de termen lung unor probleme sociale.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.