Prezentatoare TV şi designeri români participă la licitaţia în beneficiul copiilor din CONCORDIA

0

 

„Dăruieşte o nouă viaţă“ la a treia ediţie

Prezentatoare TV şi designeri români participă la licitaţia în beneficiul copiilor din CONCORDIA 

La a treia ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, Simona Pătruleasa, Alexandra Bădoi, Adriana Muraru, Anca Rusu, Raluca Lăzăruţ şi Irina Mohora oferă creaţii personale sau obiecte de valoare, care vor fi licitate în beneficiul copiilor din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand şi moderat de Andreea Esca, se va desfăşura joi, 12 decembrie, la ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa.

Pe lângă produsele şi serviciile de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue şi operatorul de turism Bonaventura, vor mai intra în licitaţie bijuterii, haine şi accesorii de lux din colecţiile designerilor Thea Haimovitz, Kinga Varga şi Ellida Toma.

 concordia 2013

Creatoarea de bijuterii conceptuale Thea Haimovitz donează în vederea licitării un colier de inspiraţie Kabbalah creştină, realizat din argint, quartz turqiz, onix, coral şi accent din goldfield. „ O bijuterie puternică, cu mesaj complex şi rol protector”, după cum o descrie creatoarea ei.

Simona Pătruleasa donează o pânză în ulei, creaţie proprie  inspirată de Nicolae Grigorescu, iar celelalte prezentatoare TV care şi-au anunţat participarea oferă obiecte personale de valoare în licitaţia deschisă şi moderată de Casa de licitaţie Artmark.

Designerul vestimentar Kinga Varga oferă eşarfa Roguel şi semnul de carte Gold Angel Wing, placat cu aur de 24 de karate, iar designerul Ellida Toma intră în licitaţie cu o rochie elegantă pentru Revelion.

Pe lângă aceste bijuterii, invitaţii vor putea licita pentru croaziera Costa Serena, pe Mediterana de Vest, de 11 nopţi, oferită de operatorul de turism Bonaventura, precum şi pentru produsele şi serviciile de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue:  2 bilete la Revelion 2014 „Fête à porter“, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un voucher Sunday Brunch pentru 2 persoane la JW Stakehouse, abonamentul pe un an la World Class Health Academy Romania, produsele din cristal și porțelan Rosenthal by My House de la The Art of Living, căşti B & O Play de la Bang & Olufsen, parfumul „Amouage Gold“ pentru femei de la Elysee Concept, voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons, bijuterii şi accesorii Roberto Cavalli şi Valentino.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile licitate se găsesc în catalogul evenimentului:  www.concordiacharityevent.ro.

Partea artistică a evenimentului este oferită de beneficiarii licitaţiei, copiii din CONCORDIA, care vor prezenta Muzicalul „Ţara CONCORDIA“, şi de Nicolae Voiculeţ, faimosul dirijor, compozitor şi interpret la nai de talie internaţională.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție cu vânzare. Invitații vor putea achiziționa produse handmade realizate de copii și tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar și produse de panificație realizate după rețete tradiționale la Brutăria CONCORDIA.

 „Suntem onorați să vă invităm la cea de-a treia ediție a Evenimentului caritabil „Dăruiește o nouă viață”. Sperăm să fiți solidari cu noi și în acest an și să ne fiți alături la eveniment.

Copiii au pregătit, cu mult entuziasm, un program artistic emoționant pe care vor să-l prezinte prietenilor și binefăcătorilor noștri.

Este o mare bucurie pentru ei să vadă că sunt apreciați și chiar lăudați pentru munca și talentul lor.

Vă rog să le dați șansa să va încânte și să vă convingă că sunt copii minunați!“ – Irina Zaharia, Director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii şi tineri în casele și locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele doua ediții precedente ale evenimentului de caritate „Dăruiește o nouă viață“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.

 

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.