Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera „LOVE, HATE & Everything in Between” – Bucuresti, 13 martie

0

Premiera Love Hate Afis

„LOVE, HATE & Everything in Between” este cel mai neobisnuit documentar din cadrul Programului National de Educatie pentru Fericire: partial european, partial oriental, trateaza un subiect usor „burghez” dar iubit de romani si se finalizeaza cu multe intrebari, unele lasate fara raspuns.

Stiati ca suntem cu totii conectati prin neuronii oglinda? Ce determina un om sa isi riste viata pentru a o salva pe a altuia? Ce il determina pe un om sa ucida un altul care pana de curand i-a fost prieten? De ce simtim durere cand altul sufera? Si ce legatura are empatia cu toate aceste intrebari?

Filmul exploreaza rolul empatiei si relevanta ei in lumea interconectata de azi. Poate empatia sa rezolve chiar si problemele mari de agresiune si subjugare acolo unde razboaiele, politica si sanctiunile economice au esuat?

Cercetari noi in neurostiinta, psihologie, educatie si tehnologie sugereaza ca ar putea. Oameni de stiinta si din domeniul social investigheaza puterea empatiei, iar concluziile lor sunt o buna oportunitate de introspectie pentru oricare dintre noi.

Difuzarea documentarului va fi urmata de o dezbatere moderata de Malina Chirea, trainer si cofondator al Asociatiei „Initiativa pentru Fericire”, iar invitat special este Mugur Badarau, consilier in dezvoltare personala, trainer si nlp-Resonanz® Coach.

Pretul unui bilet este de 30 de lei, respectiv 20 de lei pentru membrii comunitatii. Va astepam la Centrul Seeds for Happiness, cu apa, ceai si briose coapte chiar de noi!

Intrarea se face pe baza de rezervare si in acest sens va stau la dispozitie adresa de mail oana.bratila@ipf.ro si numarul de telefon 0751.657.595.

Urmareste trailerul oficial al filmului aici si afla mai multe detalii despre eveniment aici.

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.