Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povestiri de Bucuresti ale Tinerilor Urbani de Altadata

3

Prin ’50-’60 studenţii se plimbau după cursuri sau la sfârşitul săptămânii pe bulevardul de lângă Cişmigiu. 6.03 sau  6 Martie este vechea denumire a actualului Bulevard Regina Elisabeta.

„Calea Victoriei era pentru elite, 6 Martie era al studenţilor” spune dna. Alexandrina Udroiu în timpul unei discuţii care reconstituie traseul său urban în Capitala României pe baza unor fotografii de colecţie din trecut. Dânsa este una dintre acei „tineri urbani de altădată” ce au stat de vorbă cu tineri urbani de astăzi despre cum era Bucureştiul acum zeci de ani. S-au strâns câteva poveşti frumoase despre Bucureşti iar iniţiatorii campaniei „Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de Altădată” – Apa Nova Bucureşti, Primăria Capitalei şi Centrul pentru Informare ONU pentru România – invită bucureştenii cu mic şi mare să le descopere pe pagina Facebook a campaniei, locul unde se aşteaptă şi fotografii de pe străzile Bucureştiului de altădată pentru o expoziţie ce va fi deschisă la începutul lunii noiembrie.

Spune-ne într-un *comentariu (comentarii postate aici sau pe pagina de Facebook  RomaniaPozitiva) care este zona preferată din Bucureşti a bunicilor tăi şi poţi câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele două volume „Bucureştiul în 22 de poveşti” oferite de Apa Nova prin intermediul RomaniaPozitiva.ro

*Comentariile sunt deschise până mâine (28 octombrie 2010) la 12:00.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    Imi amintesc cum mergeau bunicii mei, cel putin o data pe luna, prin Cismigiu. Nu de putine ori ma luau si pe mine in lungile lor plimbari. Pe atunci (anii ’70) era Buturuga si chioscul unde cinta fanfara duminica (nu stiu daca s-a pastrat acest frumos obicei).

  2. avatar

    Bunicilor mei le placea mult, mult sa se plimbe pe Calea Mosilor. Peste ani, ma plimb pe aceeasi strada, la brat cu cel alaturi de care sper sa imbatranesc. Bucuresti, te iubesc !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.