„Poveşti pentru mai bine”, concurs de proiecte jurnalistice pe teme sociale cu premii totale de 7000 euro

0

Poveşti pentru mai bine, un concurs de proiecte jurnalistice pe teme sociale iniţiat de Decât o Revistă şi Fundaţia ERSTE

În perioada septembrie 2012 – iunie 2013, Decât o Revistă/Asociaţia Media DoR, împreună cu Fundaţia ERSTE spun „Poveşti pentru mai bine”.

„Poveşti pentru mai bine” este un concurs de proiecte jurnalistice care vizează integrarea socială a minorităţilor – etnice, religioase, sexuale, sociale etc. Scopul concursului este să le ofere jurnaliştilor resurse financiare să documenteze, să scrie şi apoi să publice materiale de impact despre România de azi.

Aplicaţiile vor fi trimise pe adresa povestipentrumaibine@decatorevista.ro până pe 15 octombrie 2012 şi trebuie să conţină:

– formularul de aplicaţie completat (tinyurl.com/FormularDoR-ERSTE);

– materiale din portofoliu (dacă n-aţi avut linkuri de introdus în formular);

– CV.

Proiectele câştigătoare vor fi anunţate până pe 25 octombrie 2012.

Materialele produse în cadrul concursului vor fi publicate în perioada martie – iunie 2013. Finanţările oferite sunt în valoare totală de 7.000 EUR, proiectele selectate putând beneficia de un maximum de 1.500 EUR.

Juriul este format din Mona Nicoară (regizor de film documentar), Andreea Gurău (Fundaţia ERSTE), Mircea Vasilescu (redactor-şef Dilema Veche), Andrei Postelnicu (jurnalist), Cristian Lupşa (redactor-şef  Decât o Revistă).

Pentru mai multe detalii contactaţi redacţia DoR la povestipentrumaibine@decatorevista.ro 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează