Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

playmakers te invită la un quest de 48 de ore! Vezi despre ce e vorba!

0

playmakers industries te invită la un quest de 48 de ore

misiunea noastră:
să creăm un joc live multi-player care să-ți permită să depășești provocările din proiectele tale prin puterea colaborării și a jocului.

de ce aș vrea să-mi transform proiectul într-un joc?
amintește-ți ultimul joc bun pe care l-ai jucat: adrenalina, energia de a încerca din nou atunci când eșuezi, entuziasmul de a descoperi nivele noi și de a deveni din ce în ce mai bun. închipuie-ți cum e să ai aceeași energie atunci când discuți contracte, când construiești un business nou, când te întâlnești cu clienți neprietenoși sau jonglezi cu cash-flow-ul. imaginează-ți că proiectul tău nu e doar “chestia aia” pe care o vinzi, ci un joc pe care îl desenezi pe măsură ce îl joci.

@ playmakers industries, ne-am transformat business-ul într-un joc pentru că am descoperit că procesul de game design ne dă toate instrumentele și resursele de care avem nevoie pentru a realiza ceea ce ne propunem cu minim efort și maximă plăcere. te invităm să încerci modelul pentru proiectul tău și să descoperi ce noi perspective îți poate aduce.

informațiile practice pe scurt? mă grăbesc. știi tu – viața, astea.
<< bani? – 200 RON + ceva de împărțit la micul dejun.
<< timp? – 2 zile pline (Vineri 9 dec – Sambata 10 dec).
<< număr de jucători? 25 (așa că hai-hai!).
<< loc? – București, în afara căilor bătătorite. vei afla în timp util.
<< înscriere & info – www.playmakers.cc
<< contact: hello@playmakers.cc

ps: sâmbătă seara petrecem la Saul Williams, cu mulțumiri prietenilor de la Ginger Group.

ce e un GAME DESIGN LAB?
un game lab e un loc pentru interacțiuni jucăușe, construit să adapteze mecanisme de joc la viața ta reală pentru a accesa și activa potențial latent. mediul combină stimulatori de creativitate, participanți invitați cu atenție din industrii diverse și facilitarea încrederii pornind de la valori comune.

adică e ca un workshop?
NU. nu e un workshop, nu e un training, nu e o metodă de dezvoltare personală. e experiența de a crea un joc împreună cu oameni ca tine pentru ca proiectele voastre să devină mai puternice, orice ar însemna asta pentru fiecare dintre voi.

chiar putem să creăm un joc în 48h?
absolut. o să îl și jucați alături de invitați speciali sâmbătă după-amiază.

cu ce rămân după cele 2 zile?
<< înțelegerea pragmatică a felului în care poți aplica mecanici de joc în mediul tău profesional
<< soluții creative și input interdisciplinar pentru proiectul tău de la alți supereroi
<< un mediu divers și de încredere în care să generezi și încerci idei de inovație pentru proiectul tău.

mai multe informații? vezi aici.

zici că vrei să te joci cu noi?
super! completează formularul de înregistrare aici.

 

imaginea de ansamblu

GAME DESIGN LAB 1.0: BUCHAREST este prima ediție dintr-o serie de game labs pe care le vom găzdui prin diverse locuri din lume. intenția noastră este de a conecta change makers jucăuși din diferite orașe la o comunitate globală de inovatori. următoarele orașe din playlist: vienna, londra, rio de janeiro.

mâinile sus pentru suporterii noștri…

<< veiozaarte << Life After Work << roPot << inCUB

<< Street Delivery << Oricum << Ginger Group << TATAIA

<< Decat O Revista << Romania Pozitiva

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.