Plai vine cu muzica fado la Bucuresti / Concert Misia, 29 Noiembrie 2010

0

Dragi prieteni,

Aşa cum v-am obişnuit, voluntarii PLAI nu se opresc din lucru după terminarea unei ediţii de festival, drept urmare, pe lânga planificarea PLAI 2011, v-am mai pregătit o surpriză.

Din dorinţa de a promova muzica lumii, PLAI, în parteneriat cu Ambasada Portugaliei la Bucureşti, prezintă Mísia – “Ruas” Tour 2010, la Sala Operei Naţionale Bucureşti pe 29 noiembrie 2010, cu începere de la ora 20:00.

După ediţia de anul acesta a Festivalului PLAI, datorită reacţiilor participanţilor şi dorinţei fadistei de a se întoarce în România cât de curând, organizatorii PLAI o aduc pe Mísia şi la Bucureşti. Fado-ul portughezei ne-a încântat pe toţi, într-un recital incitant şi emoţionant deopotrivă. Un recital inedit, o îmbinare de tradiţie şi suflet, totul extrem de original şi fascinant. Ne-a bucurat sufletul şi ne-a lăsat schimbaţi. O artistă completă şi complexă, Mísia va pregăti un spectacol inedit pentru Bucureşti, alături de muzicieni de excepţie, printre care şi chitaristul Geoffrey Burton (colaborator şi al lui Iggy Pop). Crescând într-un mediu puternic culturalizat, cu influenţe atât din cultura portugheză cât şi din cea spaniolă, din lumea filmelor, prin prietenia strânsă cu Pedro Almodovar şi John Turturro, moştenind talentul pentru dans de la bunica şi mama sa, Mísia este un artist care trebuie cunoscut, iar concertele sale merită trăite!

Vă aşteptăm cu drag în 29 Noiembrie, la Sala Operei Naţionale Bucureşti în Bucureşti, ora 20:00 (fix) pentru a vă bucura de una dintre cele mai mari voci ale lumii!

Dacă doriţi să susţineţi acest eveniment, sustineţi voluntariatul şi apreciaţi cultura, spuneţi prietenilor şi cunoscuţilor despre acest eveniment! Vă mulţumim!

Bilete se găsesc la Casieria Sălii Palatului, Reţeaua magazinelor Diverta, www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Echipa PLAI

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează