Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plai vine cu muzica fado la Bucuresti / Concert Misia, 29 Noiembrie 2010

0

Dragi prieteni,

Aşa cum v-am obişnuit, voluntarii PLAI nu se opresc din lucru după terminarea unei ediţii de festival, drept urmare, pe lânga planificarea PLAI 2011, v-am mai pregătit o surpriză.

Din dorinţa de a promova muzica lumii, PLAI, în parteneriat cu Ambasada Portugaliei la Bucureşti, prezintă Mísia – “Ruas” Tour 2010, la Sala Operei Naţionale Bucureşti pe 29 noiembrie 2010, cu începere de la ora 20:00.

După ediţia de anul acesta a Festivalului PLAI, datorită reacţiilor participanţilor şi dorinţei fadistei de a se întoarce în România cât de curând, organizatorii PLAI o aduc pe Mísia şi la Bucureşti. Fado-ul portughezei ne-a încântat pe toţi, într-un recital incitant şi emoţionant deopotrivă. Un recital inedit, o îmbinare de tradiţie şi suflet, totul extrem de original şi fascinant. Ne-a bucurat sufletul şi ne-a lăsat schimbaţi. O artistă completă şi complexă, Mísia va pregăti un spectacol inedit pentru Bucureşti, alături de muzicieni de excepţie, printre care şi chitaristul Geoffrey Burton (colaborator şi al lui Iggy Pop). Crescând într-un mediu puternic culturalizat, cu influenţe atât din cultura portugheză cât şi din cea spaniolă, din lumea filmelor, prin prietenia strânsă cu Pedro Almodovar şi John Turturro, moştenind talentul pentru dans de la bunica şi mama sa, Mísia este un artist care trebuie cunoscut, iar concertele sale merită trăite!

Vă aşteptăm cu drag în 29 Noiembrie, la Sala Operei Naţionale Bucureşti în Bucureşti, ora 20:00 (fix) pentru a vă bucura de una dintre cele mai mari voci ale lumii!

Dacă doriţi să susţineţi acest eveniment, sustineţi voluntariatul şi apreciaţi cultura, spuneţi prietenilor şi cunoscuţilor despre acest eveniment! Vă mulţumim!

Bilete se găsesc la Casieria Sălii Palatului, Reţeaua magazinelor Diverta, www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Echipa PLAI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.