Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 3000 de oportunitati de cariera in cadrul celui mai important targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP

0

Companii de top recruteaza pe 30-31 martie in cadrul celui mai important targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP

In aceasta primavara cel mai important targ de cariera va avea loc in perioada 30-31 martie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti. La eveniment vor participa peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail, iar dintre acestea cele mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numarului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

Peste 3000 de oportunitati de cariera sunt oferite de cele mai active companii din Romania atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. In aceasta primavara departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP sunt contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.

Printre companiile cu un numar mare de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP se numara Wipro Technologies care isi va mari echipa cu “aproximativ 100 de noi colegi pana la sfarsitul verii. Majoritatea pozitiilor sunt de ingineri pentru procese de support tehnic sau helpdesk. De asemenea, avem mai multe oportunitati pentru absolventii de studii economice. In ambele cazuri, o a doua limba straina vorbita la un nivel avansat constituie un avantaj. Cautam in general vorbitori de Germana, Italiana, Portugheza, Spaniola, Olandeza, Franceza, Suedeza sau Rusa” a declarat Oana Popa Recruitment Lead, Wipro Technologies.

 “Bitdefender este in permanenta in cautare de talente. In Romania avem deschise 40 de pozitii in echipele tehnice, servicii suport catre client, online, comunicare, atat pentru cei cu experienta deja dovedita dar si pentru cei care au abilitati ce pot fi ulterior dezvoltate lucrand in cadrul proiectelor Bitdefender. Pe langa specialisti, cautam si tineri pentru stagii de pregatire, studenti din facultatile de profil IT&C, care pe o perioada de 3 luni vor putea sa ia contact cu modul de lucru dintr-o companie precum si cu tehnologiile dezvoltate in Bitdefender” a declarat Cristina VISAN, HR Generalist, Bitdefender.

 „In cadrul Angajatori de TOP, 1&1 Internet Development ofera 30 de oportunitati de angajare, dintre care jumatate sunt mid-level, 30% entry level, iar restul senior. Departamentele de Software Development, Quality Assurance, Project Management, User Experience, Product Development, sunt cele pentru care cautam personal, cu orientare catre inovatie, deschidere spre invatare si adaptare rapida la un mediu dinamic”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General 1&1 Internet Development.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de candidatii, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee. Oferta angajatorilor acopera toate domeniile de activitate, iar printre companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului, putem mentiona:

 IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google

Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange

Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS – Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies

Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding

Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank

Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars

FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Nestlé Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever

Farma: Sandoz, Prisum

Retail: Mega Image, Billa, Decathlon

Un concept inovator al aceastei editii Angajatori de TOP este modalitatea in care vizitatorii pot aplica CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile participante. Incepand cu aceasta primavara cu un singur CV BarCODE candidatii pot aplica la cele peste 3000 de oportunitati de cariera.  “Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga un candidat? Foarte simplu. Participantii la eveniment sunt invitati sa acceseze contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja realizat. Din contul lor candidatii trebuie sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi sa il printeze intr-un singur exemplar si sa vina cu el la eveniment, pe 30-31 martie. La targ, reprezentantii companiei vor scana si salva CV-urile aplicantilor, fapt ca duce la facilitarea procesului de recrutare. Ne asteptam astfel ca numarul angajarilor sa creasca in urma evenimentului Angajatori de TOP” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: Radio21, Bestjobs, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, Evenimente Studentesti, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Stud-life, Curierul National, Romania Libera, Business-edu.ro, Spectacular, Calendar Evenimente, Computer Blog, HIT.ro, COMUNIC@TII Mobile, Metropotam, RegieLive, Balaur, Educativa, Talente, Start UB si Ziare.com.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: programul Consulting Days, proiectul Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.