Peste 200 de proiecte inscrise in competitia initiativelor de responsabilitate sociala

0

Peste 200 de proiecte inscrise in concursul national “Actionam responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”

 Federatia Junior Chamber International (JCI) Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Asociatia „Institutul pentru Politici Sociale” a desfasurat in perioada 10 iunie 2013 – 31 iulie 2013 concursul national Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”.

In urmatoarea perioada, cele 203 proiecte inscrise in concursul national „Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”! vor intra in faza de preselectie: se va verifica eligibilitatea lor, iar pe 30 august vom publica pe www.actionamresponsabil.ro lista celor 18 proiecte care vor intra in jurizarea finala.

Puteti consulta aici lista proiectelor inscrise in concurs.

Competitia initiativelor de responsabilitate sociala premiaza cele  mai bune 12 proiecte:

Primele sase proiecte vor primi premii in valoare de 16.000 lei/proiect;

Urmatoarele sase proiecte vor primi 10.000 lei/proiect.

Concursul, dedicat initiativelor de responsabilitate socialala, se adreseaza sindicatelor, patronatelor, ONGurilor, asociatiilor de IMMuri  si camerelor de comert.

Castigatorii vor fi anuntati pe 15 septembrie 2013 pe www.actionamresponsabil.ro.

Partenerii media: Romania Pozitiva; CSRmedia; Cariere online; Stiri ONG; Gala Societatii Civile; Succes pentru Romania; Finantare.ro; CSRnest; CSR evolution; Blogunteer; Business Ethics 360; Imparte.ro; Ecomagazin.ro; Plantam fapte bune in Romania; Esimplu.ro ; Intreprinzatori.ro.

 

actionam responsabil concurs

Despre proiectul „Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC”

Cofinantat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, proiectul „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” este destinat promovarii dialogului social si solutionarii provocarilor cu care diferite organizatii se confrunta in implementarea initiativelor de responsabilitate sociala. Pana in prezent, echipa a creat deja o retea de peste 250 de membri din cele 8 regiuni de dezvoltare, acestia comunicand in permanenta informatii, stiri si rapoarte de RSC prin intermediul portalului www.actionamresponsabil.ro.

Pana in prezent, in cadrul proiectului au avut loc 7 conferinte regionale, 5 conferinte nationale si o conferinta internationala, 16 workshop-uri, 2 cursuri de Manager in Responsabilitate sociala cu acreditare ANC pentru 160 de participanti, reprezentanti ai ONGurilor, asociatiilor de IMMuri, camerelor de comert, comitetelor sectoriale, sindicatelor si patronatelor  si 6 mese rotunde acestea reunind peste 800 de participanti, reprezentanti din corporatii, IMM-uri, patronate, asociatii si diverse organizatii ale societatii civile. Cele 8 centre regionale asigura in mod constant asistenta directa organizatiilor si persoanelor interesate, la sediile din orasele: Bucuresti, Iasi, Constanta,  Cluj-Napoca, Timisoara,  Craiova, Ploiesti, Targu Mures, Brasov.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează