Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 15 vorbitori și peste 10 workshop-uri la TEDx Youth Timișoara / Înscrie-te până în 15 noiembrie și ai reducere de 50% la prețul biletului!

0

Peste 15 vorbitori, peste 10 workshop-uri exclusive, o petrecere privată și cum să “vezi” cu urechile la evenimentul TEDxTimișoara dedicat în special tinerilor (TEDxYouth@Timișoara)

Peste 15 tineri excepţionali din Timişoara, ale căror idei merită să fie răspândite deoarece au şansa să schimbe lumea, vor vorbi în cadrul primului eveniment TEDx dedicat exclusiv tinerilor, organizat de către TEDxTimişoara în zilele de 19  şi 20 noiembrie 2011. Participanţii vor avea şi şansa de a fura meserie de la vorbitorii prezenți, lucrând cot la cot cu ei la proiecte, în cadrul a peste 10 workshop-uri unice în care vor învăţa cum să creeze design de produs, fashion design pentru vedete internaţionale, cum să fotografieze Universul sau cum să creeze aplicaţii mobile şi roboţi. Ei pot participa şi la un workshop cel prezentat de Daniel Kish, în care vor învăţa ştiinţa din spatele ecolocaţiei umane, care le permite oamenilor să “vadă” cu urechile.

 • Daniel Kish, singurul om din lume capabil sa “vada” cu urechile, vine în premieră în România, în exclusivitate pentru TEDxTimişoara, unde va împărţi scena cu peste 15 români de valoare:
 • Eduard Schneider, unul dintre cei mai misterioșii producători muzicali români din anii ‘90 va veni împreună cu echipa lui cu care a filmat videoclipul viral “Timisoara Nighlife”, precum şi ultimul videoclip al vedetei Michelle Williams, fostă membră a Destiny’s Child;
 • George Hora, producător muzical care a lucrat cu Puya, Sistem, Voltaj şi Kamelia;
 • Vlad Temian, genialul elev care reuşeşte să unească grupuri diferite de tineri pentru a-i ajuta ca, prin colaborare, să-şi poată realiza cele mai îndrăzneţe proiecte;
 • Virgiliu Pop, unul dintre puţinii specialişti în drept spaţial ai lumii, apreciat de BBC şi de celebra revistă New Scientist;
 • Claudiu Lăzărciuc, artistul-inovator, singurul român care cântă la hang; peisagistul
 • Andrei Condoroşi, cel care proiectează spaţii publice de interacţiune socială pentru oraşe;
 • Adi Mihai Ionică și fratele său geamăn, creatorii Scorpionului Urban – un robot creat cu Arduino;
 • Andrei Juravle, astronomul care vă va învăța cum să vă feriți de a cădea în capcana informațiilor științifice false despre Univers;
 • Cătălin Negrea, designerul care încearcă să împace arta cu designul;
 • Ion Risti şi Constantin Cristandu îi vor invita, la rândul lor pe participanţi, să ia parte la o experienţă inedită: să fie lipsiţi de vedere timp de o oră.
 • Adrian Socaciu, tânărul care luptă pentru reînvierea mișcării sportive din universități și introducerea aceasta în circuitul sportiv internațional creând punți între mediul universital, cel privat, instituții și ONG-uri.
 • Pop Radu Ciprian despre rolul cărților în era Internetului și cum a reușit să doneze un număr impresionant de cărți bibliotecilor.

Înscrierile la TEDxYouth Timişoara se fac la adresa www.tedxtimisoara.com. Prețul unui bilet este de 138 RON, iar cei care se înscriu până în 15 noiembrie vor avea 50% reducere, plătind doar 69 RON. Biletul asigură intrare la toate sesiunile și workshop-urile, mâncare, participarea la petrecerea privată, posibilitatea de a schimba idei cu invitaţii și o reducere de 20% pentru următorul eveniment TEDxYouth@Timisoara sau TEDxTimişoara.

Mai multe detalii veţi găsi pe www.TEDxTimisoara.com, www.facebook.com/tedxtimisoara şi www.twitter.com/tedxtimisoara.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.