Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1000 de joburi disponibile!

0

Peste 1000 de joburi la Angajatori de TOP Iasi!

Vineri si sambata la Hotel Traian are loc cel mai mare targ de cariera.

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata (8-9 noiembrie), la Hotel Traian.Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000 de vizitatori.  

Targul de cariera va fi deschis vineri, 8 noiembrie intre orele 10.00-18.00 si sambata, 9 noiembrie in intervalul orar 10.00-17.00.

DRG_8934Pentru cele peste 1000 de oportunitati de cariera angajatorii cauta profesionisti cu experienta si candidati entry-level pasionati de domeniile: IT&C, finante – contabilitate, audit, proiectare, inginerie, customer service, asigurari, resurse umane, achizitii, marketing si vanzari.

Cea mai mare parte dintre joburile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt pentru cei care vor sa lucreze in Iasi, dar la eveniment participa si companii care recruteaza pentru Bucuresti si pentru alte orase din tara si chiar pentru joburi si programe de internship internationale.

Cateva dintre oportunitatile de cariera pentru profesionisti cu experienta sunt: Trainer, Software Development Manager, Auditor Financiar, Senior Customer Service Advisor, Team Leader Service Desk, Java Developer, C/C++ Developer, System Test Engineer, Software Tester, Sales & Marketing Manager, Consultant SAP, Unit Manager.

Pentru studenti si juniori evenimentul ofera o paleta la fel de vasta de joburi, cateva dintre ele fiind: Consultant Financiar, Junior Procurement Specialist, Systems Engineer, Software Development Engineer, Financial Markets Analyst, Technical Support Engineer, Customer Service Advisor. Pe langa joburile entry-level Angajatori de TOP Iasi le ofera ocazia studentilor sa aplice la o serie de programe de internship: Summer Engineering Internship, Internship in resurse umane si chiar la un program international de internship. Criteriile pe care le urmaresc angajatorii pentru acest tip de programe sunt: implicarea in activitati extracuriculare, rezultatele academice bune si cunoasterea unei limbi straine.

“In urmatoarele 6 luni planificam o crestere de 30% a numarului de angajati in sediul Endava din Iasi, astfel incat echipa noastra va trece de 300  de persoane la Iasi. In jur de 10% din posturile deschise sunt pentru candidati la inceput de cariera, atat in Dezvoltare Software cat si in Testare. In ultimul an prin programele dedicate special studentilor si absolventilor am angajat 20 de persoane.  Dorim pe aceasta cale sa-i incurajam pe tinerii absolventi de specializari IT sa aplice inca de pe acum pentru programele noastre de Graduates si Internship care vor incepe din Februarie 2014 prin site-ul nostru dedicat oportunitatilor de cariera careers.endava.com sau direct la adresele de email graduates.iasi@endava.com si internship.iasi@endava.com. Participând in aceste programe candidatii la inceput de cariera vor beneficia de un training tehnic bine structurat si de traininguri de soft skills, iar in plus persoanele care participa in programul de Graduates vor avea de la inceput contract de munca vor avea posibilitatea de a lucra pe proiectele din companie imediat dupa perioada de training” – Adriana Aionitoae Head of Talent Management & Recruitment Iasi, Endava.

”Datorita numarului mare de proiecte de cercetare si dezvoltare exista pozitii deschise. In prezent  avem disponibile 30 de locuri de munca ce trebuie ocupate pana la finalul anului. Raportul intre joburile dedicate nivelului entry-level si celor adresate persoanelor cu peste trei ani experienta este de 40%-60%. Complexitatea proiectelor si a sarcinilor ce deriva din acestea, ne face sa cautam candidati cu experienta” Dr. Simona Mihaela Haivas – Manager Resurse Umane, Continental Iasi.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP Iasi, le recomandam candidatiilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro si sa se inscrie la workshop-uri de cariera si conferintele tematice ce vor avea loc in cele doua zile.

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Iasi, vizitatorii pot aplica pentru o varietate mare de oportunitati de cariera, pot obtine o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Iasi in acest moment si pot participa la:

  • 10 workshop-uri si conferinte: unde vor avea sansa de a interactiona cu angajatori precum: Endava, BeeNear, Edurom, Futures First, Brainspotting.
  • sesiuni de consiliere in cariera gratuite pentru a creste puterea de convingere a CV-ului. La standul CV Clinic vor primi feedback din partea consultantilor in resurse umane cu privire la modalitatile de redactare a CV-ului: continut, forma, greseli de evitat, structura etc.

La editia Angajatori de TOP Iasi au confirmat prezenta companii precum: Continental Automotive, Microsoft, Amazon, P&G, BeeNear, Endava, Futures First, Luxoft, Brainspotting, Adecco, Edurom, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Iasi.

 adt iasi

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.