Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru toți acei copii interiori: o nocturnă diurnă IERBIVOR

0

Credem, cu invidie, că de 1 iunie cel mai bine e să fii copil! Pentru toți acei copii interiori, noi facem o nocturnă diurnă – IERBIVOR – ieșim din turmă la un picnic de la 17.00 în parcul Izvor și intrăm în trib de la 20.00 în mansarda incubator107. Nu uita să vii cu o păturică, merinde și cu un tricou de schimb – se lasă cu bătaie acvatică.

Primul nostru picnic așa că experimentăm un pic: cucerim pajiștea Izvorului și întindem la soare ateliere noi și vechi. Ne pictăm pielea cu Henna și peisajele cu acuarele. Căscăm gura la baloane gigantice, dar avem grijă să nu mușcăm dintr-un frisbee. Că tot veni vorba, cine-i șeful: tu sau animalul tău de companie?

Stop joc. Bătaie cu apă. Ne uscăm învârtind o jonglerie și ne stoarcem părul împletind o cosiță. Încheiem picnicul în coadă de pește: Despre mere și dorințe.

Și-apoi haide-n șir indian către mansarda din Traian. Nu-ți trăda teama că urmează Body Language, fix după ce te-am momit la olărit. Când se lasă seara peste București, într-o coregrafie tribală te găsești. Ca să ne răcorim, ieșim afară la o jonglerie cu foc. Nu carecumva să rămâi afară că pierzi cântarea Lorenei, degustarea de vinuri și multă dănțuială.

Hai să creștem!

afis ierbivor

 

desfasurator-ierbivor

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.