Pe data de 16 Noiembrie 2012 intrăm în lumea ideilor care merită împărtășite cu TEDxBucharest 2012

0

TEDxBucharest 2012

Pe data de 16 Noiembrie 2012 intrăm în lumea ideilor care merită împărtășite. Peste 1000 de participanți, lideri din domenii precum PR, marketing, design, IT, arhitectură, juridic își bifează în agendă cea de-a patra ediție a TEDxBucharest.

Înregistrați-vă și voi până la data de 2 Noiembrie aici și prindeți un loc la cel mai mare eveniment de business, artă și tehnologie al anului.

V-am pregătit anul acesta:

–          Peste 20 de idei revoluționare din domenii precum medicină, arhitectură, business, guvernanță, comunicare, sport, jurnalism, livrate de pioneri în domeniu, din țară și din străinătate. Paul Dicu, ultramaratonist și erou Discovery ne va vorbi despre anduranță, voință și puterea de a depăși orice obstacol. Andrei Pogonaru ne va dezvălui un nou model de guvernanță politică.  Florin Păun, director de inovare la ONERAne va vorbi despre antreprenoriat, inovare și despre valoarea împărtășirii de cunoștințe. Pentru lista completă, verificați pe site.

–          Un public de elită care vă așteaptă să împărtășiți idei, experiențe și proiecte inovative. Pentru a face cunoștință din timp cu participanții TEDxBucharest 2012, vă invităm să va înscrieți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

–          O selecție de evenimente inedite de cunoaștere și socializare.

–          O locație de excepție, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.

Ca în fiecare an, TEDxBucharest va fi punctul de pornire pentru noi colaborări și proiecte semnificative pentru comunitatea de antreprenori, oameni de afaceri și sectorul neguvernamental. Pentru că TEDxBucharest este un eveniment dedicat oamenilor care cred în puterea ideilor, care au o viziune asupra viitorului comunității în care trăiesc și care nu se tem să dărâme preconcepții și să clădească un viitor mai bun și mai sigur.

Vă așteptămla TEDxBucharestsă împărtășim ideile care vor schimba lumea!

 

Partenerii TEDxBucharest 2012

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Intercapital Invest, AVON

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro.

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.