Pe 2 roţi în vârf de munte @ Maratonul Bucegilor 2013

0

Maratonul  Bucegilor 2013 – pe  2 roţi în vârf de munte


Padina Fest
vă invită anul acesta pe 4 August 2013 la a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Traseul, de aproximativ 40 km, cu o diferență de nivel de 1000m, va avea startul pe platoul Lunca Padinii și va trece pe lângă numeroase obiective turistice: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Babele, Sfinxul, Valea Dorului, Piatra Arsă, Cerdacul și Peștera.

La al treilea an de desfasurare, Maratonul Bucegilor este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi. Dar nu ne oprim aici! Pentru amatorii de trail running pregătim a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Întrecerea pe două roţi este integrată într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Maratonul Bucegilor işi propune să susţină sportul ca stil de viaţă, indiferent de profesie sau vârstă.

Pentru înscrieri, noutăţi şi surprize intraţi  pe www.padinafest.ro/mtb și www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro.

Ediţia 2013 se bucură de implicarea Volksbank, Generali Asigurari, Dorna şi Federaţia Română de ciclism care cred în ideea de sport ca mod de viaţă. Padina Fest implică o logístică impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Judetean Dâmboviţa, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerii media ai maratonului sunt Radio Guerilla, dirt Bike, Smart Atletic, Ciclism.ro, Liber în mişcare, Bike Time.ro, CarpatBike şi mulţi alţii.

MaratonulBucegilor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează