Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PARASOLAR: muzica solara, Vama, masaj, dans si mai vezi tu ce!

0

Pentru că temperatura continuă să nu ne surprindă, mutăm nocturna cea solară pe modul de vară: începem afară dar umplem mansarda până-n seară. 

De la 16 în Izvor, dăm drumul la motor, și ca din basmele cu tundră dăm start diurnei la umbră. Numa bine pe răcoare, când seara ne dă târcoale, ne mutăm gașca-n Traian într-un stil aproape hawaian.

Facem pact și dăm 30 de lei să ducem iurta la locul ei, căci ea în Vamă visează. Te tentează? 

În parc lansăm baloane, zemeie și facem ghirlande, masaj și treburi neștiute din stele și din palmă. Ne mai echilibrăm pe slackline și pe biciletă, și mintea cu animație socio-educativă. În mansardă improvizăm, pregătim înghețată și comunicăm prin telepatie. Degustăm vinuri și teorim iubirea, cântăm culori într-un concert We Singing Colors și dansăm coregrafie de grup în stil hawaian. Și-apoi dansăm iar și ne jucăm și ne jucăm și iar dansăm. Și tot așa până dimineața, când ne-nchipuim cum e răsăritul la mare văzut din iurta călătoare. 

 

Afis parasolar

 

Program Parasolar

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.