Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Padurea Copiilor @ Viitor Plus

0

In Padurea Copiilor vrem sa plantam cate un puiet pentru fiecare nou-nascut. Pentru ca, atunci cand vor creste, si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

„Padurea Copiilor” va fi o noua padure din cadrul proiectului “Adopta un copac!”, al organizatiei non-profit ViitorPlus.

Pentru inceput vrem sa plantam 30.000 de puieti pentru cei aproximativ 30.000 de copii, care se nasc anual in Bucuresti. De aceea, te invitam sa alergi la Raiffeisen Bucharest Internatinal Marathon, din 9 octombrie, si sa sustii cauza „Padurea Copiilor”.
Sau doneaza online pentru aceasta cauza!

Cu fiecare euro pe care il donezi, vom planta si ingriji cate un puiet pentru un nou-nascut!

Adopta un copac!” este un proiect ce are ca scop impadurirea de terenuri agricole degradate din Romania, prin strangere de fonduri de la firme si persoane fizice. Pana acum am plantat si ingrijit peste 155.000 de puieti, echivalentul a 24,5 de hectare de teren, toate aceste realizandu-se exlusiv prin fonduri atrase de la firme şi persoane fizice.

Detalii pe www.viitorplus.ro/maraton

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.