Oradea isi doreste un strand modern / investitie de 16 milioane de euro

0

Primăria Oradea doreşte să amenajeze un ştrand ultramodern pentru bihoreni! Valoarea investiţiei este de 16 milioane de euro, fonduri europene.

Proiectul presupune amenajarea a 200 de locuri de parcare, un complex comercial şi terenuri de sport în aer liber.  Locuri de joacă pentru copii, zone cu pavilioane pentru şah şi table, ponton pentru heliocură, o zonă de alpinarium cu cascadă sunt şi ele parte din ansamblul turistic.

„Suprafaţa totală a terenului pentru Complexul Nymphaea este de 78.904,67 metri pătraţi, din care 28.934 mp vor deveni spaţii verzi prin plantaţii de gazon şi de arbori. Spaţiul va cuprinde trei zone delimitate, cu acces separat: zona Bazinului olimpic, zona bazinului acoperit şi zona de bazine de agrement, complex comercial, complex multifuncţional şi bazine acoperite. În urma finalizării procesului de evaluare tehnică şi financiară, proiectul va trece în etapa precontractuală de verificare a Proiectului Tehnic„, potrivit eurorurbanism.ro

Autorităţile au precizat că estimează ca din martie-aprilie 2011 să înceapă construcţia obiectivului, urmând ca într-un an să fie finalizat.

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează