Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oradea isi doreste un strand modern / investitie de 16 milioane de euro

0

Primăria Oradea doreşte să amenajeze un ştrand ultramodern pentru bihoreni! Valoarea investiţiei este de 16 milioane de euro, fonduri europene.

Proiectul presupune amenajarea a 200 de locuri de parcare, un complex comercial şi terenuri de sport în aer liber.  Locuri de joacă pentru copii, zone cu pavilioane pentru şah şi table, ponton pentru heliocură, o zonă de alpinarium cu cascadă sunt şi ele parte din ansamblul turistic.

„Suprafaţa totală a terenului pentru Complexul Nymphaea este de 78.904,67 metri pătraţi, din care 28.934 mp vor deveni spaţii verzi prin plantaţii de gazon şi de arbori. Spaţiul va cuprinde trei zone delimitate, cu acces separat: zona Bazinului olimpic, zona bazinului acoperit şi zona de bazine de agrement, complex comercial, complex multifuncţional şi bazine acoperite. În urma finalizării procesului de evaluare tehnică şi financiară, proiectul va trece în etapa precontractuală de verificare a Proiectului Tehnic„, potrivit eurorurbanism.ro

Autorităţile au precizat că estimează ca din martie-aprilie 2011 să înceapă construcţia obiectivului, urmând ca într-un an să fie finalizat.

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.