Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Optimism 2010, editia de primavara 9 aprilie!

3

Pe 9 aprilie, Evensys si Gusto organizeaza la Howard Johnson un nou eveniment dedicat optimismului. Vom pastra traditia editiilor anterioare – webcasting de la Radio Lynx si prezenta Twitter Wall.

Participarea se face pe baza de invitatie, locurile fiind limitate. Daca doresti sa participi, poti solicita o invitatie completand acest formular.

Si in acest an, evenimentul va include sesiunea deschisa User Generated Optimism, dedicata acelor optimisti dornici sa impartaseasca si altora in cadrul unei scurte prezentari, propriile secrete pentru o viziune optimista. Toti optimistii doritori sa participe pot trimite ideile lor pana pe 6 aprilie la office@evensys.ro, mentionand in mail tema pe care ar dori sa o abordeze. Pe 7 aprilie vor fi anuntati cei selectati sa participe la eveniment.

Optimism: Conceptie asupra vietii dominata de incredere in viitor si in oameni. Tendinta de a vedea partile pozitive ale oamenilor si ale realitatii.

Mai multe informatii pe optimism2010.evensys.ro
Impresii de la editia de toamna Optimism 2009 aici si aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.