Optimism 2010, editia de primavara 9 aprilie!

3

Pe 9 aprilie, Evensys si Gusto organizeaza la Howard Johnson un nou eveniment dedicat optimismului. Vom pastra traditia editiilor anterioare – webcasting de la Radio Lynx si prezenta Twitter Wall.

Participarea se face pe baza de invitatie, locurile fiind limitate. Daca doresti sa participi, poti solicita o invitatie completand acest formular.

Si in acest an, evenimentul va include sesiunea deschisa User Generated Optimism, dedicata acelor optimisti dornici sa impartaseasca si altora in cadrul unei scurte prezentari, propriile secrete pentru o viziune optimista. Toti optimistii doritori sa participe pot trimite ideile lor pana pe 6 aprilie la office@evensys.ro, mentionand in mail tema pe care ar dori sa o abordeze. Pe 7 aprilie vor fi anuntati cei selectati sa participe la eveniment.

Optimism: Conceptie asupra vietii dominata de incredere in viitor si in oameni. Tendinta de a vedea partile pozitive ale oamenilor si ale realitatii.

Mai multe informatii pe optimism2010.evensys.ro
Impresii de la editia de toamna Optimism 2009 aici si aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.