One World Romania incepe cu scurtmetrajul “Donation Addiction” si muzica celor de la Shukar Collective

0

Miercuri dam startul celei dea 4-a editii One World Romania. Deschiderea e pe 16 martie, la cinema Scala, de la 19.00, unde ne uitam impreuna la scurtmetrajul “Donation Addiction” si ascultam Shukar Collective. Intrarea e libera aici.

Donation Addiction ne surprinde prin sarcasm, prezentand un grup de oameni ce fac terapie pentru a scapa de prostul obicei de a-si dona toti banii pentru cauze bune. Iar Shukar Collective ne surprind pur si simplu prin muzica lor. Ne prezentam frumos, vedem cateva trailere ale filmelor din festival, pentru a sti la ce sa va asteptati, si gata, am inceput!

Apoi de joi incolo, de pe 17 pana pe 21 martie in cinematografele Eforie, Union, Corso, NCRR deschidem ochii si privim la o viata minunata sau mai putin minunata. Daca aveti chef sa cunoasteti tot felul de oameni, avem dezbateri cu 25 de invitati straini.

Pentru tot felul de alte detalii, hai pe site www.oneworld.ro sau pe facebook. Si zau ca One World Romania 2011 o sa va surprinda.

16 – 21 martie / One World Romania / editia a 4-a Festival de film documentar dedicat drepturilor omului

Pe curand,
Festivalul

—-
One World Romania
www.oneworld.ro
www.facebook.com/one.world.romania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează