One World Romania incepe cu scurtmetrajul “Donation Addiction” si muzica celor de la Shukar Collective

0

Miercuri dam startul celei dea 4-a editii One World Romania. Deschiderea e pe 16 martie, la cinema Scala, de la 19.00, unde ne uitam impreuna la scurtmetrajul “Donation Addiction” si ascultam Shukar Collective. Intrarea e libera aici.

Donation Addiction ne surprinde prin sarcasm, prezentand un grup de oameni ce fac terapie pentru a scapa de prostul obicei de a-si dona toti banii pentru cauze bune. Iar Shukar Collective ne surprind pur si simplu prin muzica lor. Ne prezentam frumos, vedem cateva trailere ale filmelor din festival, pentru a sti la ce sa va asteptati, si gata, am inceput!

Apoi de joi incolo, de pe 17 pana pe 21 martie in cinematografele Eforie, Union, Corso, NCRR deschidem ochii si privim la o viata minunata sau mai putin minunata. Daca aveti chef sa cunoasteti tot felul de oameni, avem dezbateri cu 25 de invitati straini.

Pentru tot felul de alte detalii, hai pe site www.oneworld.ro sau pe facebook. Si zau ca One World Romania 2011 o sa va surprinda.

16 – 21 martie / One World Romania / editia a 4-a Festival de film documentar dedicat drepturilor omului

Pe curand,
Festivalul

—-
One World Romania
www.oneworld.ro
www.facebook.com/one.world.romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează