Noii Pasoptisti la Timisoara, 10 decembrie 2009

1

Am găsit pe lumebuna.ro anunţul despre Cafeneau Pasoptista de la Timisoara, pe 10 decembrie.
Ne face mare plăcere să transmitem și noi mai departe pe RomaniaPozitivă demersul de alcătuire a Proclamației Noilor Pasoptiști!

„De noi depinde ca Romania sa devina o tara in care chiar merita sa traiesti!

noii_pasoptistiVino sa lansezi cu noi proiectul Noii Pasoptisti, ce isi propune sa creeze si sa activeze o comunitate puternica de romani care POT si VOR sa transforme Romania.

Aidoma inaintasilor de la 1848, vrem sa contribuim la transformarea Romaniei. Ne intalnim sa alcatuim Proclamatia Noilor Pasoptisti si sa ne punem pe treaba.

Ce implica acest demers, cum vrem sa actionam si ce poti sa faci tu, vei afla daca vii la prima Cafenea Pasoptista de la Timisoara, pe 10 decembrie, ora 17:00, la BIERHAUS (Str. Emanoil Ungureanu Nr.15, in spatele liceului german Nikolaus Lenau).

Asteptam confirmarea ta la tel: 0729158138 sau e-mail: ana.hajdau@synergetica.ro.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.