Noaptea Europeană a Muzeelor se va desfăşura pe 19 mai 2012

0

Noaptea Europeană a Muzeelor se va desfăşura pe 19 mai 2012

Sărbătorim și în România anul acesta Noaptea Europeană a Muzeelor, în noaptea de 19 mai 2012.

Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi aflat deja la a opta ediţie, fiind celebrat de peste 3.000 de muzee din toată Europa, dintre care aproximativ 100 sunt din România.

Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR) te invită să te alături evenimentului, în calitate de sponsor sau partener, evenimentului desfășurat la nivel național.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează