Noaptea Alba a Galeriilor vine si in 2011! Peste 60 de locatii participante in Bucuresti si Cluj!

0

Bucurestiul se pregateste de un weekend cultural de exceptie! Pe langa Street Delivery pe strada Verona si Bucharest Music Festival in Piata George Enescu (UPDATE: Potrivit romanialibera, ArCuB anunţă modificarea perioadei de desfăşurare a evenimentului BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL din cauza prognozei meteo care se anunţă nefavorabilă. Întâlnirea cu acordurile muzicii clasice, cu dansul şi cu operele celebre va avea loc între 24 iunie şi 2 iulie, în Piaţa George Enescu”) iata ca si noaptea de vineri, 10 iunie aduce evenimente interesante la Noaptea Alba a Galeriilor 2011. Pentru cei care s-au bucurat de acest eveniment si in 2010, stim ca experienta se anunta interesanta! Noaptea Alba a Galeriilor se intampla in acest an si in Cluj Napoca!

PROGRAM NOAPTEA ALBA A GALERIILOR BUCURESTI 2011

PROGRAM NOAPTEA ALBA A GALERIILOR CLUJ NAPOCA 2011

Pe site-ul oficial al evenimentului www.noapteagaleriilor.ro am gasit si o harta utila cu locatiile participante in Bucuresti – aici este harta in format PDF , iar aici este harta online pentru evenimentele din Cluj. Potrivit mediafax.ro, in cele 2 orase sunt peste 60 de spatii in care publicul va putea vedea creatii a sute de artisti romani si straini.

Suplimentar, pentru Timisoara este bine de stiut ca Street Delivery se intampla pe strada Mercy, iar la Cluj continua regalul cinematografic la TIFF 2011.

Weekend frumos sa fie, cultura avem!

Imagine: sursa aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează