Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Alba a Galeriilor vine si in 2011! Peste 60 de locatii participante in Bucuresti si Cluj!

0

Bucurestiul se pregateste de un weekend cultural de exceptie! Pe langa Street Delivery pe strada Verona si Bucharest Music Festival in Piata George Enescu (UPDATE: Potrivit romanialibera, ArCuB anunţă modificarea perioadei de desfăşurare a evenimentului BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL din cauza prognozei meteo care se anunţă nefavorabilă. Întâlnirea cu acordurile muzicii clasice, cu dansul şi cu operele celebre va avea loc între 24 iunie şi 2 iulie, în Piaţa George Enescu”) iata ca si noaptea de vineri, 10 iunie aduce evenimente interesante la Noaptea Alba a Galeriilor 2011. Pentru cei care s-au bucurat de acest eveniment si in 2010, stim ca experienta se anunta interesanta! Noaptea Alba a Galeriilor se intampla in acest an si in Cluj Napoca!

PROGRAM NOAPTEA ALBA A GALERIILOR BUCURESTI 2011

PROGRAM NOAPTEA ALBA A GALERIILOR CLUJ NAPOCA 2011

Pe site-ul oficial al evenimentului www.noapteagaleriilor.ro am gasit si o harta utila cu locatiile participante in Bucuresti – aici este harta in format PDF , iar aici este harta online pentru evenimentele din Cluj. Potrivit mediafax.ro, in cele 2 orase sunt peste 60 de spatii in care publicul va putea vedea creatii a sute de artisti romani si straini.

Suplimentar, pentru Timisoara este bine de stiut ca Street Delivery se intampla pe strada Mercy, iar la Cluj continua regalul cinematografic la TIFF 2011.

Weekend frumos sa fie, cultura avem!

Imagine: sursa aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.