NeConferința Restart în Educație in 23,24 noiembrie!

0

Locul de întâlnire anuală a inovatorilor în educație din România, neConferința e un spațiu deschis în care atelierele pot fi despre proiectul care te încântă, întrebările care te macină sau ideile care te fascinează din domeniul educației.

Cele două zile vor oferi un spațiu de reconstruire, la scară mică, a ecosistemului în care se produce inovația în educația din România.

Evenimentul este pentru toți inovatorii în educație, cei care construiesc produse ce aduc valoare în spațiul educațional, și pentru beneficiarii și susținătorii programelor educaționale existente.
În prima parte a primei zile setăm cadrul de conectare între reprezentanți din categoriile de business, public, finanțatori și elevi/ studenți și părinți pentru a descoperi care sunt provocările pe care fiecare sector le întâmpină în raport cu educația. Având imaginea de ansamblu, ne va fi mai ușor să ne găsim locul pe harta stakeholder-ilor educației din România, și să participăm la o discuție moderată alături de reprezentanți ai celor 4 direcții de acțiune pentru inovația în educație.

În cea de-a doua parte a evenimentului participanții vor avea libertatea de a propune teme de discuție pe care le pot transforma în ateliere Open Space, care vor fi de 3 tipuri: dilemă – în care se vor grupa întrebări similare pentru a se găsi soluții, feedforward – se vor împărtăși proiecte sau modele de bună practică grupate sub o temă comună și discuție.

Evenimentul este găzduit de The HUB Bucharest, iar înscrierea se face prin completarea formularului  până pe data de 18 noiembrie: www.bit.ly/1cRcgrQ 

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului și participanți și a fi la curent cu ultimele noutăți, vă invităm să vizitați pagina de Facebook sau site-ul nostru.

 

ne conferinta in educatie 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează