Multumesc

0

autor text Malina Neagu, invitata la rubrica Dreptul la Cuvant

Cuvintele care nu se spun se uita. Cuvintele care nu se scriu se pierd.

Cele mai valoroase momente sunt cele petrecute cu oameni, care uneori, fara sa isi dea seama, te inspira, te provoaca, te sustin sa cresti, sa te transformi, sa devii un om mai bun si mai frumos sau pur si simplu sa ajungi mai aproape de tine. Sunt acei oameni, pe care dupa ce ii intalnesti, nu vei mai fi niciodata acelasi. Sunt acei oameni care misca ceva profund in tine.

Sunt acei oameni care isi lasa amprenta prin simpla prezenta, prin daruirea unor momente de deschidere si vulnerabilitate, prin cuvinte atent mestesugite sau prin taceri graitoare.

Uneori, imi imaginezi oamenii  asemenea unor imagini de puzzle. Se construiesc si se descopera in timp. E o calatorie exploratorie, un univers al descoperirilor, o succesiune de selectii si potriviri. Fiecare om e format din piese ce compun un intreg. Sunt piese ce ii apartin, magia personala a fiecaruia si sunt piese formate datorita interactiunii cu oamenii din jurul lui. Sunt parti ce se vad usor, sunt parti care ies la iveala in functie de context si sunt parti care trebuie cautate pentru a fi descoperite. O parte din omul din mine este format din parti straine, din interactiuni fugare, momente de deschidere, simple conversatii sau pur si simplu poate doar coincidente.

 multumesc

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează