Mini-interviu cu Elena Marineci, speaker la TEDxYouth@Bucharest

0

Salut Elena! Spune-ne cate ceva despre tine.

Sunt genul de om care nu știe să spună câte ceva despre el. Și asta pentru că una dintre convingerile mele este că suntem în continuă transformare. Deci orice aș spune acum s-ar putea să nu mai fie relevant în momentul în care vei citi. Așa că…nu vrei mai bine să ne vedem live și să îți faci singur o părere?

Cum ai ajuns sa faci ceea ce faci?

Nu m-am lămurit încă. Cel mai simplu ar fi să spun că a fost legea atracției. Am atras o mulțime de evenimente și oameni care m-au adus aici. Nu pe toți/toate i-am plăcut, dar tuturor le sunt recunoscătoare!

Lasand un pic viata profesionala la o parte, care ar fi cea mai importanta lectie pe care ai vrea sa le-o dai nepotilor tai?

Să se bucure de viață cu pasiune și să nu se ia niciodată prea în serios. If it’s not fun, you’re not doing it right!

Care a fost cel mai tare lucru care ti s-a intamplat in ultima saptamana?

Împreună cu câțiva colegi am facilitat la Timișoara un atelier de lucru pentru antreprenori – Empretec (sau cum îmi place mie să-i zic – atelier de stat pe picioarele tale). Atelierul durează 9 zile, și în timpul lui oamenii trec prin niște transformări remarcabile.

Chiar dacă noi am fost doar niște catalizatori, și toată munca au făcut-o participanții, este un lucru foarte tare să fii parte dintr-o asemenea poveste!

Avand in vedere ca la sfarsitul saptamanii vei fii speaker la TEDxYouth@Bucharest, ce le-ai transmite oamenilor care vor fi prezenti la eveniment?

Că merită să fie acolo! Ne vor spune ei după de ce.

TEDxYouth@Bucharest este primul eveniment marca TEDx din Romania, care este dedicat tinerilor. Cu 13 speakeri si peste 150 de participanti, TEDxYouth@Bucharest are loc vineri, 20 mai 2011, la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti. Pentru a te inregistra la eveniment, completeaza acest formular pana la 18 mai 2011.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează