Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Miercurea asta, “Closer to Oxford” te invita la dezbatere publica

0

Toate motiunile de debate sunt mai mult decat motiuni de debate. Tema noastra nu face exceptie.

Este nesupunerea civica legitima intr-o democratie?
Sunt oamenii care actioneaza astfel (cei mai) lipsiti de rabdare sau lipsiti de incredere?
Exista un moment in care democratia ajunge in „incapacitate de plata” fata de propriii ei cetateni?
Si daca da, este nesupunerea civica o solutie?

Dezbaterea publica va avea loc miercuri 14 decembrie, de la ora 18.30 la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (B-dul Schitu Magureanu nr 9), in Sala de Consiliu.
Intra in dezbatere Cristian Neagoe, masterand in filosofie si organizator de evenimente culturale versus Ciprian Siulea, jurnalist si traducator, in echipe cu doi studenti.
Moderator este Andrei Taranu, politolog.

Vino sa-i cunosti si sa-ti exprimi opinia. Poti vota cu aparate de vot electronic din audienta.

Dezbateri pe acelasi subiect au loc in aceste zile si in Iasi, Cluj si Timisoara si vor fi transcrise si inregistrate video pe www.closer2oxford.ro.

E timpul pentru argumente!

Echipa “Closer to Oxford”
Mariuca Morariu, coordonator Bucuresti
Mobil: 0749 306 543

Closer to Oxford este un proiect de dezbateri si lecturi critice initiat de Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica in colaborare cu Policy Center for Roma and Minorities.
Program finantat de Open Society Institute si Ratiu Family Foundation. Parteneri Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Resurse si Participare Publica, Foreign Policy Romania, British Council Romania, Hotnews.roEuropuls.ro, Cogitus.ro, ELSA, PRIME, LEAP, VIP, Lume Buna, Romania Pozitiva, ASJC, Young Initiative, OSUT, TRUST, Carevasazica, Radio Transilvania, TVR Cluj, Ziarul de Iasi. Proiect sustinut de facultati si universitati din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.