Michelangelo, Shakespeare, Shrek si Harry Potter la Bucuresti! Expozitie de figurine din ceara la Muzeul National de Geologie

0

Muzeul National de Geologie gazduieste expozitia temporara de figurine din ceara „Mit, Fictiune si Realitate”. Expozitia poate fi vizitata in perioada 5 ianuarie 2012 – 8 februarie 2012, de marti pana duminica intre orele 10.00 si 17.00. Pretul unui bilet de intrare este  de 15 lei pentru adulti si de 7 lei pentru copii (pentru copiii care vor veni in grupuri organizate, preţul unui bilet va fi de 5 lei), in acest tarif nefiind inclusa si vizitarea muzeului.

Sursa: Muzeul National de Geologie

In perioada 19 – 23 ianuarie 2012, expozitia temporara va fi inchisa pentru intretinere.

Printre personajele ale caror copii din ceară vor fi expuse se vor regasi Michelangelo, Shakespeare, Leonardo da Vinci, Gioconda, Shrek, Harry Potter, Afrodita, Elena din Troia, Geryon, Omul lup, Minotaurul, Cerber, Zeus, dar si cel mai gras om din lume.

Cele 37 de figurine din ceara in marime naturala expuse provin de la Muzeul Figurinelor de Ceara din Sankt Petersburg.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează