Marius Ghenea, Peter Barta si Nader Ashchi la Conferinta Succes pentru Romania

0

Daca crezi in viitorul Romaniei si vrei sa fii promotorul schimbarii te invitam sa participi alaturi de antreprenori de top si tineri care cred ca doar impreuna suntem mai puternici la Conferinta Succes pentru Romania din 17 noiembrie 2012.

Succes pentru Romania isi doreste sa creeze un cadru pentru share-ing si networking sustinand o comunitate de tineri profesionisti. Impreuna putem construi o Romanie asa cum ne-o dorim!

Daca esti adeptul ideii, te invitam sa ni te alaturi pe 17 noiembrie cand vei avea unica ocazie de a primi sfaturi de la Marius GHENEA, Peter BARTA, Rucsandra HUREZEANU si Sergiu BIRIS. Surpriza zilei si invitatul special este coach-ul Nader ASHCHI, discipolul lui Bob PROCTOR care vine pentru PRIMA data in Romania in fata publicului larg.

Vei avea ocazia sa:
– interactionezi cu antreprenori de succes din Romania si din strainatate;
– sa cunosti tineri ambitiosi ca tine si dornici sa produca o schimbare;
– sa primesti cele mai noi informatii din business;
– sa inveti sa-ti canalizezi energia si sa-ti setezi obiectivele in functie de nevoile si dorintele tale;

Pe 17 noiembrie te invitam sa fii TU fata in fata cu SUCCESUL!

Detalii:

www.succespentruromania.ro
www.facebook.com/succespentruromania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează