Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marius Ghenea, Peter Barta si Nader Ashchi la Conferinta Succes pentru Romania

0

Daca crezi in viitorul Romaniei si vrei sa fii promotorul schimbarii te invitam sa participi alaturi de antreprenori de top si tineri care cred ca doar impreuna suntem mai puternici la Conferinta Succes pentru Romania din 17 noiembrie 2012.

Succes pentru Romania isi doreste sa creeze un cadru pentru share-ing si networking sustinand o comunitate de tineri profesionisti. Impreuna putem construi o Romanie asa cum ne-o dorim!

Daca esti adeptul ideii, te invitam sa ni te alaturi pe 17 noiembrie cand vei avea unica ocazie de a primi sfaturi de la Marius GHENEA, Peter BARTA, Rucsandra HUREZEANU si Sergiu BIRIS. Surpriza zilei si invitatul special este coach-ul Nader ASHCHI, discipolul lui Bob PROCTOR care vine pentru PRIMA data in Romania in fata publicului larg.

Vei avea ocazia sa:
– interactionezi cu antreprenori de succes din Romania si din strainatate;
– sa cunosti tineri ambitiosi ca tine si dornici sa produca o schimbare;
– sa primesti cele mai noi informatii din business;
– sa inveti sa-ti canalizezi energia si sa-ti setezi obiectivele in functie de nevoile si dorintele tale;

Pe 17 noiembrie te invitam sa fii TU fata in fata cu SUCCESUL!

Detalii:

www.succespentruromania.ro
www.facebook.com/succespentruromania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.