Majorete şi vedete la deschiderea oficială a etapelor zonale ale Campionatelor Naţionale Universitare – Student Sport

0

 După patru luni de la lansarea Campionatelor Naţionale Universitare de Baschet şi Fotbal, luni în care s-au ales cele mai bune echipe din fiecare universitate din România, Student Sport România face un pas înainte spre Etapele Zonale.

Dechiderea oficială a acestei etape va avea loc cu mare fast joi, 5 martie 2012, ora 14, la sediul Federaţiei Române de Baschet cu invitaţi de seamă atât din lumea sportului, cât şi a showbizului autohton. Programul nu va fi lipsit de surprize, de întâlniri cu galacticii sportului românesc, meciuri demonstrative, majorete şi sesiuni de autografe. În Bucureşti, meciurile din competiţie se vor desfăşura între reprezentanţii Universităţii Bucureşti, Academiei de Studii Economice, Universităţii Politehnice, Univerităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Academiei Tehnice Militare, Universităţii Româno-Americane, Universităţii Ecologice, Universităţii de Medicină şi Farmacie, Univeristăţii Tehnice de Construcţii ş.a. – mai multe detalii pe pagina facebook.com/StudentSport.

Echipele câştigătoare în etapele locale se vor întâlni pentru a se întrece la baschet în Bucureşti (5-7 martie), Sibiu (12-15 martie), Oradea (26-29 martie), Iaşi (23-26 aprilie), iar la fotbal în Bucureşti (7-9 martie), Cluj (19-22 martie), Timisoara (3-6 aprilie), Craiova (7-10 aprilie). Spectatorii prezenţi în sălile polivalente pentru a susţine echipa universităţii sau doar pentru a se convinge că spiritul sportiv este încă viu în rândul tinerilor vor participa la concursuri cu premii, se vor delecta urmărind programul majoretelor, se vor întâlni cu stele ale sportului profesionist ca Stelea, Prodan, Ganea, Prunea, Viorel Moldovan, Jean Vlădoiu şi Virgil Căruţaşu, Claudiu Fometescu, Răzvan Popa.

Student Sport a reuşit să devină un punct de referinţă în mediul sportiv universitar după ce a strâns la startul competiţiei de baschet nu mai puţin de 1 486 de echipe din 23 de centre. Mai mult decât o alternativă de petrecere a timpului liber, oferă o nouă viziune asupra apartenenţei, competitivităţii, identităţii individuale şi de grup. Asociaţia promovează un stil de viaţă sănătos bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi mişcare, toate în detrimentul viciilor vârstei ca sedentarismul, alcoolul, tutunul, drogurile.

Student Sport organizează Campionatele Naţionale Universitare în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Casele de Cultură ale Studenţilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează