Lonely Planet recomandă 13 locuri de vizitat în România

0

Topul Lonely Planet întocmit de jurnaliştii britanici specializaţi pe turism vorbeşte despre călătoria în România ca fiind ceva între un Halloween etern şi coperta unuia dintre albumele Led Zeppelin, care prezintă un agricultor ce cară în spate o legătură de crengi, scrie REALITATEA.NET

 13 locuri de vizitat în România, Maramureșul fiind descris ca inima şi sufletul rural al României”, cu biserici din lemn, cimitire pictate şi ţuică ce te arde pe gât”.

În topul jurnaliştilor britanici urmează oraşele Sighişoara, Braşov şi Timişoara, dar şi Bucureştiul. Alte locuri recomandate de specialiștii în turism sunt:  Transfăgărăşanul, Valea Argeşului, Mănăstirile din Bucovina, Cheile Bicazului, dar şi „Delta Dunării sau castelul de la Hunedoara.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează