Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Locul unde ne regasim toti aceia care vedem orasul in verde, care auzim si altfel de muzica”

0

PLAI 8 (13-15 septembrie 2013) 

PLAI 8: 13 Septembrie – ZAZ

Pentru unii dintre noi, sfarsitul verii e un motiv de bucurie.  Mijlocul lui septembrie este de opt  ani incoace locul unde ne regasim toti aceia care vedem  orasul in verde, care auzim si altfel de muzica si care ne aventuram timp de trei  zile intr-o experienta curajoasa de cunoastere si distractie. 

PLAI incepe, an de an, cu un vis si se continua cu niste curaj si creativitate. Are mereu urechi de auzit si ochi de vazut ceva nou, ceva diferit.  De-a lungul celor 7 editii, la PLAI am trait pe pielea noastra ritmuri din toate colturile lumii si am simtit altfel muzica.  Timp de trei zile, lasam bagajul acasa si pornim intr-o calatorie a diversitatii, din care ne intoarcem mereu inspirati.

Anul acesta revenim, dupa o editie in care am avut prima zi SOLD OUT (Patrice) si doua seri magice cu Fatoumata Diawara si Aziza Mustafa Zadeh. Si cand spunem ca revenim, o facem cu mult drag si nerabdare, pentru ca in prima seara a festivalului, pe scena din Muzeul Satului Banatean va urca, pentru prima data pe meleagurile noastre, o artista ce a cucerit Europa in ultimii 3 ani. Cu siguranta i-ati fredonat cel putin o piesa vara trecuta si cu siguranta veti fredona o piesa noua anul acesta, pentru ca acum 4 zile si-a lansat noul album.

Avand concerte in toata lumea, este, la ora actuala, cel mai important export muzical al Frantei. Dragilor, 13 Septembrie – ZAZ !

Bilete reduse cu 20% se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) si din reteaua magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone pana in data de 12.09.2013

ZAZ PLAI 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.