„Locul unde ne regasim toti aceia care vedem orasul in verde, care auzim si altfel de muzica”

0

PLAI 8 (13-15 septembrie 2013) 

PLAI 8: 13 Septembrie – ZAZ

Pentru unii dintre noi, sfarsitul verii e un motiv de bucurie.  Mijlocul lui septembrie este de opt  ani incoace locul unde ne regasim toti aceia care vedem  orasul in verde, care auzim si altfel de muzica si care ne aventuram timp de trei  zile intr-o experienta curajoasa de cunoastere si distractie. 

PLAI incepe, an de an, cu un vis si se continua cu niste curaj si creativitate. Are mereu urechi de auzit si ochi de vazut ceva nou, ceva diferit.  De-a lungul celor 7 editii, la PLAI am trait pe pielea noastra ritmuri din toate colturile lumii si am simtit altfel muzica.  Timp de trei zile, lasam bagajul acasa si pornim intr-o calatorie a diversitatii, din care ne intoarcem mereu inspirati.

Anul acesta revenim, dupa o editie in care am avut prima zi SOLD OUT (Patrice) si doua seri magice cu Fatoumata Diawara si Aziza Mustafa Zadeh. Si cand spunem ca revenim, o facem cu mult drag si nerabdare, pentru ca in prima seara a festivalului, pe scena din Muzeul Satului Banatean va urca, pentru prima data pe meleagurile noastre, o artista ce a cucerit Europa in ultimii 3 ani. Cu siguranta i-ati fredonat cel putin o piesa vara trecuta si cu siguranta veti fredona o piesa noua anul acesta, pentru ca acum 4 zile si-a lansat noul album.

Avand concerte in toata lumea, este, la ora actuala, cel mai important export muzical al Frantei. Dragilor, 13 Septembrie – ZAZ !

Bilete reduse cu 20% se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) si din reteaua magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone pana in data de 12.09.2013

ZAZ PLAI 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează