„Locul unde ne regasim toti aceia care vedem orasul in verde, care auzim si altfel de muzica”

0

PLAI 8 (13-15 septembrie 2013) 

PLAI 8: 13 Septembrie – ZAZ

Pentru unii dintre noi, sfarsitul verii e un motiv de bucurie.  Mijlocul lui septembrie este de opt  ani incoace locul unde ne regasim toti aceia care vedem  orasul in verde, care auzim si altfel de muzica si care ne aventuram timp de trei  zile intr-o experienta curajoasa de cunoastere si distractie. 

PLAI incepe, an de an, cu un vis si se continua cu niste curaj si creativitate. Are mereu urechi de auzit si ochi de vazut ceva nou, ceva diferit.  De-a lungul celor 7 editii, la PLAI am trait pe pielea noastra ritmuri din toate colturile lumii si am simtit altfel muzica.  Timp de trei zile, lasam bagajul acasa si pornim intr-o calatorie a diversitatii, din care ne intoarcem mereu inspirati.

Anul acesta revenim, dupa o editie in care am avut prima zi SOLD OUT (Patrice) si doua seri magice cu Fatoumata Diawara si Aziza Mustafa Zadeh. Si cand spunem ca revenim, o facem cu mult drag si nerabdare, pentru ca in prima seara a festivalului, pe scena din Muzeul Satului Banatean va urca, pentru prima data pe meleagurile noastre, o artista ce a cucerit Europa in ultimii 3 ani. Cu siguranta i-ati fredonat cel putin o piesa vara trecuta si cu siguranta veti fredona o piesa noua anul acesta, pentru ca acum 4 zile si-a lansat noul album.

Avand concerte in toata lumea, este, la ora actuala, cel mai important export muzical al Frantei. Dragilor, 13 Septembrie – ZAZ !

Bilete reduse cu 20% se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) si din reteaua magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone pana in data de 12.09.2013

ZAZ PLAI 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează