Locul I la Olimpiada Internationala de Matematica!

0

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut locul I pe natiuni la Olimpiada Internationala de Matematica pentru Studenti – SEEMOUS 2014, care s-a desfasurat la Iasi, anunta HOTNEWS.

Citește și alte informații de Bine despre România!

La competitie au participat 99 de studenti din Bulgaria, Grecia, Iran, Romania, Rusia, Turcia, Turkmenistan si Ucraina. Romania a castigat si „locul I absolut”, cu solutia la problemele de concurs data de studentul Eduard Valentin Curca de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. 

no-comment foarte mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează