Lista finalistilor de la Gala Premiilor in Educatie 2009!

0

Competitia Premiile in Educatie aduce vesti proaspete!
De curand s-a anuntat lista finalistilor editiei 2009!

LISTA FINALISTILOR este accesibilă şi pe site-ul oficial la urmatorul link:

http://www.premiileineducatie.ro/finalisti/

Gala Premiilor in Educatie este o competitie care urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au avut un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

In 2009 se desfasoara prima editie a acestei competitii. S-au inscris elevi, studenti, profesori, ONG-uri si institutii de invatamant de stat si private. In urma unui proces de jurizare care s-a desfasurat pe parcursul a doua saptamani, Juriul a desemnat finalistii editiei din acest an.

premiile-in-educatieFinalistii vor sustine un interviu pe data de 24 octombrie. In urma acestui interviu vor fi desemnati castigatorii Galei Premiilor in Educatie. Acestia vor primi premii in valoare totala de 200.000 de euro.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 29 octombrie, in cadrul Galei Premiilor in Educatie.

www.premiileineducatie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează