Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Linkedin- o trambulină pentru succesul tău

0

Ce ?

Crezi că ai Factorul Linkedin ?
Te asigur că mai puţin de 5% dintre utilizatori cunosc cu adevărat SECRETELE şi CAPCANELE din spatele celui mai mare site de socializare profesională.
Profilul tău îţi poate aduce IMENSE beneficii sau deservicii în strategia ta de dezvoltare a brandului.
În cadrul acestui workshop vei beneficia de toate informaţiile necesare pentru a transforma profilul tău de Linkedin într-o excelentă trambulină a carierei sau a afacerii tale. Pe 21 noiembrie între orele 19:00-21:00 vei afla:

• Cele mai frecvente greşeli în crearea unei reţele şi a profilului profesional.
• Particularităţile comunicării prin intermediul Linkedin.
• Ce ştiu HR specialiştii şi ar fi bine să ştii şi tu despre recrutarea prin Linkedin.
• Ce spune internetul despre tine.
• Cum să foloseşti trambulină Linkedin în căutare a unui loc de muncă.
• Cuvinte cheie în strategia de branding şi business development.
• FACEBOOK vs. LINKEDIN. Când, cum şi de ce?

Cu cine?

Adelina Cîrstea: Business& Customer Excellence Expert, Performance and Strategic Management Specialist, Trainer, creatoarea conceptului Growing People-The Heart of the Organizational Transformation.

Când?
Sâmbată@incubator107 , 21 Noiembrie de la 19:00 la 21:30
Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aiciaici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Nu vă panicați! incubator107 nu vă trădează, ci devine cetățean model.
Donația de 30 lei va fi obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă. Ești rebel, dar rebel legal.

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști,dați fiecare 25 lei.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.