Let’s Do It, Romania! Editia 2011 cauta Coordonatori!

0

Let’s Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala, se întamplă din nou! Suntem gata de noi provocări și te vrem alături de noi!


După succesul acțiunii de pe 25 septembrie 2010, când peste 200 000 de voluntari au ieșit la curățenie în întreaga țară, iată că a venit momentul să arătăm că putem mai mult! Ce îți propunem pentru început? Să faci parte din echipa noastră și să scrii alături de noi o noua pagină din povestea frumoasă pe care am început-o în 2010. Anul trecut, în toată țara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea acțiunii de curățenie de pe 25 septembrie și au făcut-o cu pasiune, cu bucurie și cu mândria de a contribui la schimbarea în bine a României!

Te așteptăm, în 2011, alături de noi! Află mai multe detalii aici

 

Inca 20 de judete isi mai cauta coordonatori!

Sustinatori de seama, avem nevoie de voi!

Dupa anuntul dat la sfarsitul lunii martie, ne-am bucurat sa ne marim echipa si sa luam alaturi de noi o seama de oameni entuziasti si ambitiosi cu ajutorul carora Let’s Do It, Romania! va continua si in 2011. Le multumim si le uram si pe aceasta cale bun venit!

20 de judete nu si-au gasit insa coordonatori pana in momentul de fata si in alte 15 mai cautam colegi. Daca vreti sa ne fiti alaturi si in etapa de organizare a proiectului, va invitam sa ne trimeti CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa hr@letsdoitromania.ro. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.letsdoitromania.ro/hai-in-….

De asemenea, daca aveti prieteni, colegi, frati, mamici, tatici, bunici sau pisici pe care ii suspectati de dorinta de voluntariat si drag de tara, nu ezitati sa ii indrumati spre noi!

Judetele in care avem mare nevoie de oameni sunt: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iasi, Neamt, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea si Valcea.

Iar judetele in care avem o mai mica nevoie de oameni: Brasov, Braila, Bucuresti-Ilfov, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Hunedoara, Maramures, Mehedinti, Olt, Prahova, Timis si Vrancea.

Sa aveti o saptamana placuta in continuare si hai cu datul sforii in judet!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează