Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LEADERS School formează campioni în leadership

0

În ultimii 5 ani, LEADERS School a contribuit semnificativ la formarea de noi generaţii de lideri pentru România, tineri care au puterea de a duce la bun sfârşit tot ceea ce îşi propun. Astăzi, poveştile de succes ale absolvenţilor LEADERS School certifică impactul pe care programul îl are asupra tinerilor participanţi.

Ciprian Taiş este absolvent al Universităţii Politehnica Bucureşti. La finalul studiilor de licenţă, a avut trei oferte atrăgătoare: să lucreze la o multinaţională în Bucureşti, să plece la un masterat în Olanda sau să emigreze peste ocean pentru a face parte din echipa Microsoft. Deşi decizia nu a fost una uşoară, el este convins că a făcut alegerea potrivită, iar astăzi dezvoltă software în sediul din Seattle al Microsoft.

Pentru Vadim Toader, nimic nu poate sta în calea viselor pe care le transformă în obiective concrete şi le atinge, de multe ori spre uimirea celor din jurul său. A fost primul tânar din oraşul Roman admis la Oxford University şi astăzi este Preşedinte al Oxford Romanian Society. Deşi nu avea experienţă, pregătire fizică sau resurse financiare, Vadim a reuşit să urce pe cea mai înaltă culme din Africa – vârful Kilimanjaro.

Daniel Rusu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a studiat timp de un an în Strasbourg. Deşi a primit oferte tentante pentru a rămâne în Franţa, Daniel a ales să revină în România şi să devină antreprenor, iar compania lui oferă astăzi consultanţă fie pentru proiecte de investiţii de tip green-field, fie pentru proiecte de dezvoltare strategică.

Poveştile de succes ale lui Ciprian, Vadim şi Daniel se bazează pe viziune, responsabilitate şi determinare, într-un cuvânt: pe leadership! Cei trei tineri au în comun faptul că sunt absolvenţi LEADERS School, şcoală care i-a transformat în campioni în leadership şi i-a ajutat să îşi depăşească în permanenţă limitele şi să transforme cele mai îndrăzneţe vise în realitate.

Vara aceasta LEADERS School formează o nouă generaţie de campioni în leadership. În perioada 5 – 11 august, Hotel Orizont din Predeal va fi gazda unei experienţe unice de transformare personală şi profesională pentru o nouă generaţie care se va alătura unei comunităţi de lideri pentru România. 33 de tineri vor avea şansa de a participa la prima şcoală de leadership din România – aceştia au fost seletaţi din sute de aplicaţii de foarte bună calitate.

Cei care nu vor avea şansa de a participa la LEADERS School 10 vor putea urmări activităţile desfăşurate citind jurnalul de leadership realizat de la eveniment pe website-ul LEADERS http://www.leadersschool.ro şi pe pagina de Facebook a Fundaţiei http://facebook.com/leaders

Cea de a zecea ediţie LEADERS School este organizată cu sprijinul sponsorilor Romtelecom, Ursus Breweries, Coca Cola Hellenic, Hella România, Adobe România, BRD Groupe Société Générale, Servier, Carpatcement, Lindab, MBT, Star Storage şi Intesa SanPaolo Bank.

—–

Despre Fundaţia LEADERS

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi implicate către orientare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei LEADERS se numără Leadership Autentic, LEADERS Education, LEADERS School şi LEADERS Academy.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.