Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

L’automne de la Musique Ancienne octobre-novembre 2010

0

Le Centre Culturel Français de Iasi a le plaisir de vous inviter aux trois premiers événements de la programmation « L’automne de la Musique Ancienne » :

CONCERTS – entrée libre
Bruno Cocset et Les Basses Réunies
4 octobre, 20h00, Salle „Mihai Eminescu”, Bibliothèque Centrale Universitaire
Le programme proposé  – Bach et l’Italie – est un voyage musical dans l’Italie du 17ème siècle, un concert qui porte haut les couleurs italiennes, par une musique baroque navigant sur un jeu d’opposition.

L’Ensemble Turicum – La musique des découvreurs
7 octobre, 20.00, Salle „Mihai Eminescu”, Bibliothèque Centrale Universitaire
L’Ensemble « Turicum » met l’accent sur une interprétation qui valorise la ligne musicale « dolcezza » et la dramatique de la langue que ce soit en italien, en ibéro-américain, en Allemand, pour des musiques aussi bien connues qu’à découvrir.

EXPOSITION DE PHOTOGRAPHIES
Les Chemins du Nouveau Monde. Le Baroque en Amérique Latine de Ferrante Ferranti
4-29 octobre, CCF (vernissage en présence de l’artiste: 7 octobre, 18h00, CCF)
Au fil des oeuvres le spectateur pourra observer, au présent, au passé et au futur, le lent passage des conquistadores en Amérique latine. Ce qui se dessine tout au long de cette exposition, c’est le rêve de découvrir de nouveaux mondes où l’aventure est inséparable du voyageur.

Evénements en partenariat avec la BCU de Iasi


Toamna Muzicii Vechi octombrie-noiembrie 2010

Centrul Cultural Francez din Iasi are placerea de a va invita la primele trei evenimente din programarea „TOAMNEI MUZICII VECHI”:

CONCERTE – intrarea libera
Bruno Cocset et Les Basses Réunies
4 octombrie, 20.00, Aula „Mihai Eminescu”, BCU
Programul propus pentru România – Bach şi Italia – reprezintă o călătorie muzicală în Italia secolului al XVII-lea, un concert care arborează pavilionul Italiei, printr-o navigare în stil baroc într-un joc al contrariilor.

Ansamblul Turicum – Muzica deschizătorilor de drumuri
7 octombrie, 20.00, Aula „Mihai Eminescu”, BCU
Ansamblul „Turicum” pune accentul pe o interpretare care valorizează linia muzicală „dolcezza” şi dramatismul limbajului, fie că e italian, latino-american, german, fie că este vorba despre o muzică deja celebră sau care abia a fost descoperită.

EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE
Drumurile Lumii Noi. Barocul în America Latină de Ferrante Ferranti
4-29 octombrie, CCF (vernisaj in prezenta autorului: 7 octombrie, 18.00, CCF)
Pe parcursul expozitiei, privitorul poate observa în prezent, trecut şi viitor, trecerea lentă a conchistadorilor în America Latină. Din toată expoziţia transpare visul de a descoperi noi lumi în care călătorul şi aventura să meargă împreună.

Evenimente organizate in parteneriat cu BCU Iasi

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.