Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2013

0

 Ajunsă la a V-a ediţie, campania Editurii Herald TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! îşi propune să transforme lunile de vară într-o perioadă activă pentru piaţa de carte.

În perioada 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald  încurajează publicul larg să vină în librărie, răsplătește profesionalismul librarilor şi facilitează accesul tuturor la cultura scrisă, motivând princoncursuri, premii şi reduceri atractive, o conectare cât mai strânsă între cititor, librar şi librărie.

,,Focus pe Carte!”este sloganul ediţiei 2013 a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE!,  iniţiată de Editura Herald în 2009 şi dezvoltată, an de an, în parteneriat cu peste 90 de librării din toată ţara. Anul acesta, în obiectiv sunt cărţile care ne inspiră să creăm expoziţii personale de amintiri.

Campania invită cititorii să intre în librărie, să consulte pliantul editurii şi să descopere cele mai noi titluri. Publicul beneficiază şi de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, însă, cumpărând orice carte de la Editura Herald cititorii participă la tomboladin acest an care le poate aduce premii constând în aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atât aparatelor DSLR, cât şi mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundaţia Calea Victoriei, vouchere cadou şi premii de fidelitate constând în pachete de cărţi Herald.

Mai mult, cei mai creativi dintre cititori sunt invitaţi să se înscrie în CONCURSUL de fotografie cu tema ,,Focus pe Carte!”. Trimiţând cel puţin o fotografie care să aibă ca subiect cartea sau lectura, cititorii au şansa, să câştige multe alte premii constând în aparate foto performante, cursuri de fotografie individuale, ateliere culturale, cărţi Herald şi includerea celor mai bune fotografii din concurs în expoziţia itinerantă care va fi găzduită de librării partenere din toată ţara. Fotografiile din concurs vor fi jurizate de următorii fotografi profesionişti: Mircea Struţeanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltau.

Descoperiţi librăriile partenere accesând site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro!

Aşadar, iubitori de carte şi frumos, vă invităm să faceţi cunoştinţă cu o campanie extrem de atractivă şi să fiţi alături de Editura Herald, să punem FOCUS PE CARTE împreună. Mulţumim !

 

 

http://www.edituraherald.rohttps://www.facebook.com/edituraherald.ro

www.teasteptaminlibrarie.ro I www.libraruliscusit.ro

SPONSORI CAMPANIE: F64 Studio, Himalaya Herbal Healthcare, Yokko, La Printărie, Fundaţia Calea Victoriei, Tipografia GMC

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, Radio România Tg. Mureş, România Liberă, Academia Caţavencu, Ziarul Ring, Money TV, Ziarul ALB, Ziarul de Iaşi, IaşiFun.ro, Evenimente în Cluj, RegieLive.ro, TimesnewRoman.ro, România Pozitivă.ro, Iaşi4You, Comunitatefoto.ro, Bacău.Net, Photosharp.ro, Photolife.ro, Arta nu muşcă, Blogdefotografie.ro, InfoTour.ro, TravelLife.ro, ClubulFoto, Booktopia, FirstClassInt’l, Bookblog.ro, Gratuitor, Serial Readers, PR Wave, Bookmag.eu, Şapte Seri, Studenţie.ro, ArtActMagazine, Hyperliteratura, Poveştidecălătorie.ro, Filme-cărţi.ro, 121.ro, Bigcitylife.ro, Bookuria.info, Fundaţia Preţuieşte Clipa, Radio Frecvenţa Sufletului, Agenţia de carte.ro, 4arte.ro  Humanity’s TEAM

afis_te_asteptam_in_librarie_2013_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.