Lansare Playground / Carturesti, 11 martie!

0

Laboratorul Life After Work anunta un nou experiment: Playground, loc de joaca pentru oameni mari. Vino sa explorezi activitati si jocuri care te relaxeaza si te invata lucruri noi, la un after-job care iti stimuleaza creativitatea si iti tine creierul in forma. Daca vrei sa te joci cu noi si sa cunosti oameni din comunitatea celor care isi respecta timpul liber, te asteptam la lansare, joi 11 martie la Carturesti, Cafe Verona, ora 19.00.

Ce este Playground?

Uita putin ce stii sau crezi despre tine. Imagineaza-ti pentru o clipa ca esti maestru in arta origami. Sau ca stii sa castigi orice dezbatere. Inchipuie-ti ca jonglezi cu foc. Sau ca toti prietenii tai poarta accesorii facute de tine. Ca nu ai emotii cand vorbesti in public, pentru ca ai multa experienta in improvizatie. Imagineaza-ti ca poti sa scrii povesti. Sau ca stii sa pictezi pe sticla.

Noi asa visam cand ne-a venit ideea de Playground. Ne-am gandit ca am vrea sa invatam cat mai multe lucruri, sa ne relaxam facand altceva decat de obicei, sa gasim un spatiu in care sa ne jucam asa alaturi de prieteni vechi si noi, cu orice ne trece prin minte.

Ne-am apucat sa cautam acel loc si pentru ca nu l-am gasit, l-am inventat. Playground este un spatiu de joaca pentru oameni mari. Daca nu te aventurezi sa spui ca mergi la joaca, poți spune ca mergi la after-job.

Te joci?

Cu cine: Life After Work
Cand: Joi 11 martie, ora 19.00
Unde: Cafe Verona, Carturesti, Str. Verona nr. 13-15
De ce: pentru ca joaca este o nevoie umana la fel de importanta ca somnul.

Mai multe informatii: coolbrains [at]lifeafterwork.ro

Life After Work este o organizatie non-guvernamentala care propune alternative de petrecere a timpului liber. Prin evenimente, experiente si spatii de joaca pentru adulti, invitam la explorarea potentialului si creativitatii fiecaruia, pentru un impact pozitiv asupra comunitatii. Credem ca joaca este o sursa de relaxare, invatare si energie. Ne dorim sa traim intr-o societate relaxata, curioasa, deschisa si plina de energie. Astfel, impreuna putem fi schimbarea pe care o vrem in lume.

Mai multe detalii la noi pe site

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează