La multi ani, Timisoara!

0

3 august este ziua orașului Timișoara!

Cu ocazi aniversării orașului în acest weekend sunt programate multe activități interesante pentru timișoreni! Muzică, teatru, film, proiecții 3D și activități sportive sunt doar o parte din ingredientele pentru Timișoara în weekendul de aniversare.

Azi, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 20.30 în Piaţa Unirii vor concerta Adi Bărar, Călin Cercel (bass), Cristi Raţiu (tobe) şi Bebe Bicha (voce) urmaţi de formaţia Compact, anunta timisoara.ro Seara se va încheia după ora 23.30, cu proiecţii de animaţii 3D pe faţada Muzeului de Artă.

Programul complet al evenimentelelor este disponibil la acest link (via evive.ro)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează