La multi ani, Cluj! Zilele orasului 27 mai -3 iunie!

0

Concerte, proiectii de film, spectacole si voie buna pe strazile Clujului!

Zilele orasului Cluj sunt in perioada 27 mai – 3 iunie. Fest ONG, promenada de carti, Napoca antica, concert Luna Amara, cupa liceelor, targuri de mestesugari sunt doar o parte din evenimentele de strada pregatite pentru clujeni.

Vezi programul evenimentelor aici.

Iata si lista locatiilor unde se desfasoara evenimentele din Cluj – via ziuadecj.ro

Mai multe străzi din centrul Clujului vor fi închise circulaţiei auto pe parcursul manifestărilor organizate de Zilele Oraşului, în intervalul 27 mai – 3 iunie. Vezi aici detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează