La Cluj a inceput festivalul de film TIFF!

1

Vineri seara a început oficial cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, o ediţie ce anunţă un număr record de filme, evenimente de neuitat şi invitaţi de marcă.

Festivalul TIFF are loc la Cluj in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, iar la Sibiu in perioada 9-13 iunie 2010.

Peste 1500 de spectatori au asistat la ceremonia de deschidere din noua locatie a festivalului, Ursus Open Air, din Piaţa Unirii, primind cu mult entuziasm şi emoţie surprizele pregătite de organizatori. După un preview al proiecţiei-eveniment Dracula, susţinut muzical live de chitaristul american Gary Lucas, care a încântat publicul prezent la Gală, au urmat discursurile de deschidere susţinute de Tudor Giurgiu – directorul Festivalului, Mihai Chirilov- directorul artistic al festivalului şi Sorin Apostu – Primarul Cluj-Napoca.

Detalii despre programul evenimentelor pe site-ul oficial tiff.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.